În prelungirile meciului dintre Vinaros CF și Peñíscola, considerat un derby de puținii fani ai celor două echipe, s-au petrecut două faze desprinse parcă dintr-un film "SF". Peñíscola conducea cu 1-0, așa că gazdele au decis să mizeze totul pe cartea atacului.
Prin urmare, în minutul 90+5, portarul celor de la Vinaros a venit în careul advers ca să forțeze golul egalizator. Iar acesta s-a produs, și nu în orice fel. Goalkeeper-ul Carlos Aguayo Torres a prins un șut superb de la marginea careului, la care omologul său de la Peñíscola n-a avut reacție.

Meci "SF" în Spania! Portarul gazdelor a marcat în prelungiri, apoi a primit gol de la centrul terenului

Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM 18 MINUTE
Gazdele au declanșat fiesta pe teren, în prim-plan cu eroul Torres. Cuprins de adrenalină, portarul mai avea de rezistat numai câteva secunde până la fluierul de final al arbitrului.
Centralul le-a mai oferit o șansă oaspeților, lăsându-i să înceapă mingea de la centru. Și, în mod miraculos, aceștia au reușit să înscrie, cu un șut direct de la mijlocul terenului, trimis peste portarul Torres, aflat încă într-o stare de euforie.
Așadar, bucuria uriașă a celor de la Vinaros a durat aproximativ 30 de secunde. Golul splendid al portarului Torres a fost pur și simplu șters de pe fața pământului de execuția rarisimă a oaspeților, care cu siguranță va intra în istorie.
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
ACUM O ORĂ
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 13-a din Premier League
ACUM 2 ORE