Mijlocaşul nu mai suportă statutul pe care îl are la echipa lui Valverde şi e extrem de tentat să dea curs ofertei lui Inter. Pe Giuseppe Meazza, va avea ocazia să lucreze din nou cu fostul său antrenor, Antonio Conte.
"Agentul mijlocaşului, Fernando Felicevich, a urmărit aseară El Clasico din tribune şi astăzi va discuta cu Barcelona pentru a clarifica situaţia mijlocaşului", notează Mundo Deportivo, care precizează că Inter e extrem de interesată de transferul sud-americanului. "Chilianul, care a fost mereu titular la Juve şi Bayern, nu e dispus să continue să joace un rol secundar la Barcelona, iar agentul său va căuta să găsească o cale pentru un transfer în iarnă", mai precizează sursa citată.

Vidal a plecat nervos din antrenamentul Barcelonei

Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 2 ORE
Mijlocașul celor de la FC Barcelona a plecat nervos în mijlocul antrenamentului echipei de astăzi după ce a aflat că nu va fi pe teren din primul minut al partidei cu Real Madrid din această seară, anunță ESPN.
Chilianul a avut o discuție cu antrenorul echipei, Ernesto Valverde, cel care l-a informat de decizie, iar Vidal a decis să plece de la baza de antrenament și viitorul său la club este incert.
Vidal a fost titular în doar una din ultimele 7 partide ale Barcelonei în toate competițiile, cea cu Inter Milano din UEFA Champions League, când Barcelona era deja calificată și a menajat mai mulți jucători.
Conform sursei citate, colegii lui Vidal au încercat să-l consoleze, însă nu au avut succes.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 5 ORE
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 11 ORE