În comunicatul publicat vineri seară de către oficialii buzoieni se arată că în urma testelor COVID-19 efectuate de fotbaliștii și de membrii staff-ului echipei din Liga a doua au fost depistați pozitiv nu mai puțin de 10 jucători și 3 membri ai staff-ului tehnic. De asemenea, testul unui alt jucător a ieșit neconcludent.
Clubul buzoian a transmis că a comunicat această situație celor de DSP Buzău și Federației Române de Fotbal, decizia finală fiind ca meciul să nu mai aibă loc luni, atunci când era programat în faza 16-imilior de finală ale Cupei României.

Meciul FCSB-ului din Cupa României, anulat!

Serie A
Deja campion al României, Adiță Păun a sărbătorit titlul Milanului pe stadion și în piața Domului
ACUM 5 MINUTE
"Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze suporterii echipei de fotbal că partida din cadrul 16-imilor Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău şi SC Fotbal Club FCSB SA, programată să se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 20:45, nu se mai desfășoară.
Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că trei dintre membrii staff-ului tehnic și zece sportivi ai secției fotbal a clubului buzoian au fost depistați pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent. Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situația celor paisprezece a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal", se arată în comunicatul transmis vineri seară.
În urma acestei decizii, echipa antrenată de Toni Petrea va câștiga cu 3-0 la "masa verde" și se va califica automat în optimile de finală ale competiției pe care a câștigat-o în sezonul trecut după o finală disputată cu Sepsi OSK.
Fotbal
O mare arbitră, uluită de Istvan Kovacs! Detaliul incredibil sesizat în finala Conference League
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM O ORĂ