Meciul dintre Manchester City și Real Madrid, din returul optimilor UEFA Champions League, este programat pe 7 august. Totuși, noile măsuri adoptate de guvernul britanic pun în pericol disputarea partidei. În ultimele 24 de ore, în Marea Britanie s-au înregistrat aproape 1000 de cazuri de infectare cu coronavirus, iar guvernul birtanic nu are de gând să nu ia nicio măsură.
Guvernul de la Londra a adoptat noi măsuri de prevenire a riscului de infecție cu COVID-19. Acestea prevăd ca toate persoanele care călătoresc din Spania să intre în carantină pentru 14 zile. Echipa lui Zinedine Zidane nu face excepție, au anunțat autoritățile. În aceste condiții, asupra meciului dintre Manchester City și Real Madrid există acum un mare semn de întrebare.

Manchester City – Real Madrid, meci în pericul de amânare

Premier League
Manchester City, în negocieri cu Bernardo Silva! "Cetățenii" vor să îl convingă pe lusitan să rămână
ACUM 3 ORE
Cel mai probabil, UEFA va fi cea care va decide ce se va întâmpla cu acest meci în cazul în care autoritățile engleze nu vor găsi o soluție în curând. Fără doar și poate, decizia guvernului englez de a adopta măsura carantinizării tuturor călătorilor din Spania, dă peste cap planurile inițiale de reîncepere a celei mai importante competiții europene.
În meciul tur, campioana Spaniei a fost învinsă de "cetățeni", pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Acum, după ce au câștigat titlul în La Liga, galacticii lui Zidane au un moral bun și sunt hotărâți să întoarcă soarta deznodământului în perspectiva calificării în sferturile de finală ale UEFA Champions League.
Liga Campionilor UEFA
Doi fani ai lui Liverpool, prezenți pe Hillsborough, s-au sinucis după finala Ligii, cu Real Madrid
ACUM 6 ORE
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 9 ORE