Recent, primarul Madridului, José Luis Martínez-Almeida, a recunoscut public că a comis o greșeală uriașă lăsându-i pe cei 3.000 de fani spanioli să asiste la partida de pe Anfield, de pe 11 martie.
"Trebuia să fiu mult mai prudent în acele momente. Acum mă uit în urmă și realizez ce s-a întâmplat. Nu văd sensul pentru care cei 3.000 de fani ai lui Atletico au făcut deplasarea la Liverpool. A fost o greșeală să permit așa ceva.", a spus Martinez-Almeida, pentru El Transistor.

Peste 50.000 de spectatori la Liverpool - Atletico Madrid

Premier League
Crouch, despre cel mai leneș coleg pe care l-a avut: "Stătea la masaj și spunea: azi nu mă antrenez"
18/04/2020 LA 11:06
Meciul dintre Liverpool și Atletico a avut loc cu 5 zile înainte ca autoritățile din Spania să declare stare de urgență din cauza pandemiei. La ora meciului de pe Anfield, disputat cu peste 50.000 de spectatori în tribune, în Madrid se înregistrase deja un număr semnificativ de cazuri cu Covid-19, motiv pentru care Atletico anunțase deja că va disputa următoarele partide de pe teren propriu cu porțile închise, la fel ca multe alte cluburi din Europa.
Cu toate acestea, duelul din Liverpool s-a disputat în condiții normale, iar rezultatele s-au văzut odată cu trecerea timpului, când foarte multe persoane din orașul englez s-au îmbolnăvit.
Până în prezent, în Spania au fost înregistrate peste 190.000 de persoane infectate cu coronavirus, dintre care 20.043 au decedat. Situația este la fel de tensionată și în Marea Britanie, țară cu 114.000 de persoane testate pozitiv și peste 15.400 de decese.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
ACUM 31 MINUTE
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
ACUM 9 ORE