La doar două săptămâni după anunțul autorităților din Muntenegru că au scăpat de coronavirus au fost anunțate nouă noi cazuri de infectare cu coronavirus. Autoritățile sunt de părere că meciul dintre Partizan Belgrad și Steaua Roșie Belgrad reprezintă motivul pentru care pandemia a revenit în Muntenegru.
Şapte suporteri din Muntenegru care s-au deplasat în Serbia pentru a asista la meciul dintre Partizan Belgrad şi Steaua Roşie Belgrad au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19: "Este clar că deplasarea cetăţenilor noştri la derbiul jucat la Belgrad a provocat această situaţie", a declarat Jevto Erakovic, directorul Centrului clinic de la Podgorica, el subliniind că se aşteaptă la "un număr mai ridicat de cazuri în următoarele zile".
Meciul din 10 iunie, contând pentru semifinalele Cupei Serbiei, s-a desfăşurat în faţa a 16 000 de spectatori, iar imaginile din tribune au făcut înconjorul lumii. Pe data de 2 iunie, autorităţile din Muntenegru anunţaseră că epidemia de coronavirus nu mai există în această ţară, după ce din 5 mai nu se mai înregistrase niciun caz pozitiv.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
ACUM 14 MINUTE
În Muntenegru au fost raportate 333 de cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care nouă morți. Muntenegru și-a redeschis granițele pe 1 iunie pentru țările care au înregistrat mai puțin de 25 de infectări la 100,000 de locuitori. Serbia nu se află pe această listă.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
ACUM 22 MINUTE
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM O ORĂ