Norvegienii trebuiau să aterizeze la Bucuresti la ora 15:10, însă avionul acestora nu a mai decolat. Federația de fotbal norvegiană așteaptă o decizie definitivă după recomandarea Ministerului Sănătății și a amânat decolarea zborului spre București, deși oficialii sunt conștienți de consecințe.
”Am cerut echipei să nu părăsească Norvegia până la alte ordine. Există interpretări diferite ale legislației în vigoare. Dacă nu facem deplasarea, încălcăm regulile UEFA. Pierdem șansa de a câștiga grupa din Liga Națiunilor și de a ajunge într-o grupă valorică superioară care ne-ar avantaja la tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului Mondial.
De asemenea, vor fi și repercusiuni financiare, iar UEFA nu va vedea cu ochi buni faptul că devenim primii care nu se prezintă la un meci,” a fost reacția lui Terje Svendsen, președintele federației de la Oslo.
Fotbal
Everton – Arsenal 2-1. Richarlison și Gray au adus victoria pentru trupa lui Rafa Benitez
ACUM 6 ORE

FRF, reacție oficială despre meciul România - Norvegia

Și FRF a confirmat problemele care au apărut în privința deplasării naționalei Norvegiei la București: ”Delegația Norvegiei trebuia să decoleze astăzi spre România, urmând să aterizeze în această după-amiază la București. Autoritățile naționale din țara nordică au decis însă să nu permită ieșirea jucătorilor și staff-ului din țară, în contextul situației influențate de pandemia COVID la lotul norvegian, a anunțat federația de la Oslo.
Zborul lor de astăzi a fost anulat, delegația rămâne în țară și așteaptă o nouă evaluare a situației din partea autorităților, fiind în contact permanent și cu UEFA. În aceste condiții, conferința de presă și antrenamentul oficial ale Norvegiei, programate azi, la Arena Națională din București, se anulează”, se arată într-un comunicat al FRF.
Fotbal
Everton – Arsenal 2-1. Gray, gol de senzație pe Goodison Park, în minutul 90+2
ACUM 6 ORE
Fotbal
Everton – Arsenal 1-1. Richarlison aduce egalarea pentru gazde pe Goodison Park în etapa a 15-a
ACUM 6 ORE