România a pierdut la Reykjavik cu Islanda și va privi la televizor ediția aniversară a Campionatului European de anul viitor. Dacă ar fi ajuns la turneul final, România ar fi făcut parte din Grupa C, dar acest loc va fi ocupat de Georgia sau Macedonia de Nord. Pentru oricare dintre cele 2 echipe va fi o premieră să joace la un turneu final.
Arena Națională va găzdui 4 meciuri de la europeanul din 2021. Din păcate, cel puțin primele două, nu vor fi deloc atractive pentru fani români. Acestea le vor pune față în față pe reprezentativele Ucrainei și Austriei, cu Georgia sau Macedonia de Nord.
În schimb, Olanda va juca toate cele 3 partide din grupă pe teren propriu, la Amsterdam, iar Ucraina și Austria se vor duela tot la București, în faza a 3-a a grupelor, un meci care ar putea fi decisiv pentru ocupanta locului secund.
Fotbal
Leonardo, realist după transferul lui Messi: "Voia să rămână la Barcelona şi să-şi încheie cariera"
ACUM 11 MINUTE
Câștigătoarea barajului dintre Ungaria și Islanda va avea o misiune imposibilă la turneul final. Aceasta va fi repartizată în Grupa F, din care mai fac parte Germania, Franța și Portugalia.
Celelalte 2 meciuri decisive pentru calificarea la EURO vor fi Serbia-Scoția și Irlanda ne Nord-Slovacia. Serbia sau Scoția vor face parte din grupa D, alături de Anglia, Croația și Cehia, iar Irlanda de Nord sau Slovacia vor fi repartizate în grupa E, din care mai fac parte Spania, Suedia și Polonia.
Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
ACUM 30 MINUTE
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM O ORĂ