România a pierdut la Reykjavik cu Islanda și va privi la televizor ediția aniversară a Campionatului European de anul viitor. Dacă ar fi ajuns la turneul final, România ar fi făcut parte din Grupa C, dar acest loc va fi ocupat de Georgia sau Macedonia de Nord. Pentru oricare dintre cele 2 echipe va fi o premieră să joace la un turneu final.
Arena Națională va găzdui 4 meciuri de la europeanul din 2021. Din păcate, cel puțin primele două, nu vor fi deloc atractive pentru fani români. Acestea le vor pune față în față pe reprezentativele Ucrainei și Austriei, cu Georgia sau Macedonia de Nord.
În schimb, Olanda va juca toate cele 3 partide din grupă pe teren propriu, la Amsterdam, iar Ucraina și Austria se vor duela tot la București, în faza a 3-a a grupelor, un meci care ar putea fi decisiv pentru ocupanta locului secund.
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
ACUM 25 MINUTE
Câștigătoarea barajului dintre Ungaria și Islanda va avea o misiune imposibilă la turneul final. Aceasta va fi repartizată în Grupa F, din care mai fac parte Germania, Franța și Portugalia.
Celelalte 2 meciuri decisive pentru calificarea la EURO vor fi Serbia-Scoția și Irlanda ne Nord-Slovacia. Serbia sau Scoția vor face parte din grupa D, alături de Anglia, Croația și Cehia, iar Irlanda de Nord sau Slovacia vor fi repartizate în grupa E, din care mai fac parte Spania, Suedia și Polonia.
Bundesliga
Un jucător important pleacă de la Bayern! Clubul confirmă despărțirea după 5 sezoane
ACUM O ORĂ
Premier League
Aubameyang, ignorat de Arteta după ce a fost forțat să se întoarcă de la Cupa Africii
ACUM 2 ORE