articol de Romeo Ene
LPF a anunţat că MTS şi-ar dori meciuri-test pentru Campionatul European din această vară, la care Bucureştiul găzduieşte 4 partide.
Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a precizat că spectatorii ar putea reveni în tribune abia din luna iulie, la startul sezonului 2021-2022. Totuşi, MTS şi-ar dori ca meciurile-test să aibă loc înainte de Campionatul European, iar, astfel, finalul play-off-ului şi al play-out-ului ar putea beneficia de partide disputate cu spectatori în tribune.
Fotbal
Unde și-ar dori Mircea Lucescu să joace Dinamo Kiev meciurile din cupele europene: ”Ar fi bine”
ACUM UN MINUT

Sezonul 2021-2022, echivalent cu revenirea spectatorilor în tribune

Justin Ştefan, care a susţinut de mai mult timp revenirea fanilor pe stadioane, a afirmat că la startul sezonului 2021-2022 de Liga 1, care va începe în luna iulie, spectatorii ar putea reveni pe stadioane.
"După intervenţia domnului Novak, care a comunicat că şi-ar dori un număr de meciuri-test pentru Euro-2020, ne-am manifestat intenţia de sprijini această idee spre finalul play-off-ului, respectiv play-out-ului”, a declarat el.
”Ne-am dori foarte mult să avem o dată certă pentru revenirea fanilor, există o anumită presiune şi eu sunt sigur că o dată clară i-ar încuraja. Cu siguranţă că vom putea vorbi de spectatori începând cu iulie 2021, în momentul în care se va relua sezonul următor”, a precizat Justin Ștefan.
’’În sezonul acesta dacă vor exista meciuri, vor fi doar nişte meciuri-test, fix pe regulile de la Euro 2020, cu testare rapidă, corturi de testare. Nu am înţeles dacă îşi doreşte ca meciurile să fie pe Arena Naţională, pentru că atunci s-ar limita foarte mult numărul de echipe care ar face parte din acest test.Dacă se doreşte testare pe Arena Naţională, probabil că va trebui să se joace acolo. Dar pentru fani, cred că un mesaj corect ar fi acela că şanse mari pentru revenirea pe stadion este începând cu iulie 2021, respectiv începutul sezonului viitor
Anglia şi alte ţări din Europa vor seta un trend care îi va ajuta şi pe guvernanţii noştri să ia o decizie cât mai repede. Aşteptăm să ne transmită mai clar ce-şi doreşte de la noi şi cu siguranţă le vom acorda tot sprijinul pentru a organiza în cele mai bune condiţii Euro-2020 la Bucureşti. Ar fi de evitat o discriminare, dar trebuie să ni se transmită mai clar ce se doreşte de la noi şi în funcţie de asta vedem mai departe ce facem", a declarat el.
Ultimul meci de fotbal cu spectatori în România a fost pe 8 martie 2020, Rapid - CSM Reșița, scor 0-1. Arena din Regie a fost aproape plină la ultimul joc al lui Daniel Pancu pe banca giuleștenilor. De atunci, pandemia de COVID-19 a ținut stadioanele închise.
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM 3 ORE
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 6 ORE