Bayern ocupă prima poziție în Bundesliga însă avansul bavarezilor nu mai e atât de consistent precum în startul returului. Dortmund e singura amenințare pentru trupa lui Pep Guardiola, Borussia având acum doar 5 puncte de recuperat. Astfel, după 27 de etape, Hertha e surprinzătoarea ocupantă a locului 3, formația din capitala Germaniei adunând 48 de puncte, cu 16 sub Dortmund dar cu 4 peste Schalke. In lupta pentru top 4 mai sunt implicate Gladbach, Leverkusen, Mainz și chiar Wolfsburg. La polul opus, Hanovra mai are doar șanse teoretice de a rămâne în prima ligă în timp ce Hamburg, Hoffe și Frankfurt pot spera până în ultima clipă să scape de locul 17, direct retrogradabil.
Seria transmisiunilor în direct din weekend începe vineri seara, atunci când se joacă Leverkusen vs Wolfsburg. Meciul e programat la ora 21.30 pe Eurosport 2 și va fi precedat de avancronica acestei runde, de la ora 21.00. În cazul unui eșec, oaspeții sunt ca și scoși din calculele pentru un loc de Champions League.
Ziua de sâmbătă începe cu Bayern vs Frankfurt, de la 16.30 și continuă cu Half Time Magazine, program dedicat celor mai importante momente ale etapei. Apoi, de la 19.30, Dortmund primește replica celor de la Werder Bremen. Trupa lui Thomas Tuchel are 4 victorii în ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu însă Werder a obținut două succese importante în ultimele deplasări, cu Leverkusen și Schalke.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 6 ORE
Încheiem duminică, atunci când Eurosport 2 transmite două partide cu implicații în zone diferite ale clasamentului. Mai întâi, Gladbach vs Hertha de la 16.30, meci care poate lămuri situația ultimei echipe de pe podium, și apoi Hoffe vs Koln, confruntare în care fiecare punct adunat poate însemna îndepărtarea de zona retrogradabilă.
Live pe Eurosport 2 din Bundesliga, etapa 28:
- Leverkusen vs Wolfsburg, vineri de la 21.30
- Bayern vs Frankfurt, sâmbătă de la 16.30
- Dortmund vs Bremen, sâmbătă de la 19.30
- Gladbach vs Hertha, duminică de la 16.30
- Hoffe vs Koln, duminică de la 18.30
Toate meciurile din Bundesliga pot fi urmărite Live online pe Eurosport Player.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 7 ORE