Puține semne de întrebare au mai rămas în ceea ce privește acest sezon din Bundesliga. De exemplu, știm campioana dar nu cunoaștem exact ordinea celorlalte formații de pe podium. Lupta continuă pentru locurile de Europa League dar mai ales la retrogradare, acolo unde toate echipele din subsolul ierarhiei au șansa lor de a evolua în prima ligă și în sezonul următor.
Pentru ca suspansul să fie unul deosebit, meciurile din ultimele două etape se desfășoară la aceeași oră. Așadar, etapa a 33-a are loc sâmbătă, de la ora 16.30, partidele urmând să fie transmise pe Eurosport în sistem multiplex. Așa cum v-am obișnuit, pe Eurosport Player puteți alege să vedeți în direct oricare dintre cele 9 meciuri ale acestei runde.
Dar iată care este clasamentul din Bundesliga, acum că mai sunt de disputat două etape: 1. Bayern (76 puncte), 2. Wolfsburg (65 puncte), 3. Gladbach (63 puncte), 4. Leverkusen (58 puncte), 5. Augsburg (46 puncte), 6. Schalke (45 puncte), 7. Dortmund (43 puncte) ... 14. Hamburg (32 puncte), 15. Freiburg (31 puncte), 16. Hanovra (31 puncte), 17. Paderborn (31 puncte) și 18. Stuttgart (30 puncte).
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 36 MINUTE
Derby-ul acestei etape se desfășoară la Wolfsburg și este în fapt o avancronică a finalei Cupei Germaniei. Meciul de sâmbătă are o miză importantă pentru ambele tabere: gazdele vor să-și păstreze poziția secundă iar Borussia Dortmund încearcă să-și salveze sezonul cu o clasare în top 5 și o participare în Europa League. La polul opus, vedem Stuttgart vs Hamburg, acolo unde gazdele au doar varianta victoriei pentru a rămâne în Bundesliga. Aflată în lupta de supraviețuire, Freiburg are ghinionul de a juca în această rundă cu Bayern, trupa lui Pep Guardiola venind după două eșecuri la rând în campionat plus eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor.
Programul dedicat fotbalului german va începe sâmbătă cu avancronica etapei: 15.30 pe Eurosport 2. Apoi, reporterii Eurosport au obținut un interviu exclusiv cu belgianul Kevin De Bruyne, vedeta lui Wolfsburg punctând câteva aspecte importante ale dublei pe care echipa sa o va desfășura contra lui Dortmund. Meciurile de la 16.30 le vedem pe Eurosport 2 și online pe Player iar cele mai bune momente ale etapei pot fi revăzute în cadrul unui program special, duminică de la 15.30.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 4 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 5 ORE