Ieri, Comitetul Executiv al UEFA a anunțat că toate Federațiile trebuie să comunice echipele calificate în cupele europene până la data de 20 iulie. Astăzi a avut loc o nouă videoconferință, iar forul suprem continental a ajuns la o nouă concluzie: stagiunea actuală din campionatele naționale trebuie finalizată cel târziu până la data de 31 iulie. În acest fel, cupele europene vor putea începe în luna august și se vor încheia în timp util, fără să fie afectat calendarul sezonului următor.

Meciurile din campionatele interne s-ar putea juca și în august

Sursa citată susține că UEFA va permite și câteva excepții: luna august va fi dedicată meciurilor din Europa League și Champions League, precum și partidelor din campionatele interne care, din diferite motive, au fost amânate și nu s-au putut desfășura până la data de 31 iulie. Acestea din urmă se vor juca doar în weekend-uri, mai notează Cadena SER.
Liga
Mbappe la Real Madrid, doar o chestiune de timp! Dezvăluirea făcută de surse din cadrul clubului
ACUM 26 MINUTE
Comitetul Executiv al UEFA va anunța mâine decizia finală în contextul finalizării sezonului curent, după ce în ultimele două zile a discutat atât cu federațiile de fotbal ale țărilor europene, cât și cu reprezentanții Champions League și Europa League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arteta i-a găsit înlocuitor lui Lacazette! Cât ar trebui să achite Arsenal pentru atacantul dorit
ACUM O ORĂ
Premier League
Carrick și-a spus părerea sinceră despre Ronaldo, înainte de a-și anunța demisia de la United
ACUM O ORĂ