Anglia şi Ţara Galilor au programate meciuri de pregătire, în timp ce Scoţia, Irlanda de Nord şi Irlanda vor juca pentru a se califica la turneul final.
Despre partida Islanda - România din Liga Naţiunilor, semifinală pentru calficarea la EURO 2020, programată la 26 martie, deocamdată, nu s-a spus nimic.
"Sănătatea oamenilor este mai importantă decât orice meci. Jucătorii sunt speriaţi şi îngrijoraţi în ceea ce priveşte partidele jucate în locaţiile cu risc crescut de infectare", a spus Gianni Infantino, preşedinte FIFA, conform BBC.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM 2 ORE
În acest weekend, meciurile din liga 1 şi 2 din Elveţia au fost anulate.
În plus, jucătorul echipei Tottenham, Son Heung, se va autoizola în momentul în care se va întoarce din Coreea de Sud, acolo unde a mers pentru a suferi o intervenţie chirurgicală, din cauza unei accidentări la braţ.
De asemenea, jucătorii echipelor Newcastle, West Ham şi Bayern Munchen au fost sfătuiţi să nu se mai salute cu adversarii prin obișnuita strângere de mână.
"Trebuie să fim atenţi asupra acestei răspândiri, sperăm să scadă, iar nu să crească. În acest moment pare că este în creştere. Dacă meciurile trebuie să fie amânate sau să fie jucate fără spectatori, vom face acest lucru”, a adăugat Gianni Infantino.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 3 ORE
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 12 ORE