Anglia şi Ţara Galilor au programate meciuri de pregătire, în timp ce Scoţia, Irlanda de Nord şi Irlanda vor juca pentru a se califica la turneul final.
Despre partida Islanda - România din Liga Naţiunilor, semifinală pentru calficarea la EURO 2020, programată la 26 martie, deocamdată, nu s-a spus nimic.
"Sănătatea oamenilor este mai importantă decât orice meci. Jucătorii sunt speriaţi şi îngrijoraţi în ceea ce priveşte partidele jucate în locaţiile cu risc crescut de infectare", a spus Gianni Infantino, preşedinte FIFA, conform BBC.
Liga
Ronald Koeman: "Prezența lui Messi la Barcelona a ascuns toate probleme clubului"
ACUM 3 MINUTE
În acest weekend, meciurile din liga 1 şi 2 din Elveţia au fost anulate.
În plus, jucătorul echipei Tottenham, Son Heung, se va autoizola în momentul în care se va întoarce din Coreea de Sud, acolo unde a mers pentru a suferi o intervenţie chirurgicală, din cauza unei accidentări la braţ.
De asemenea, jucătorii echipelor Newcastle, West Ham şi Bayern Munchen au fost sfătuiţi să nu se mai salute cu adversarii prin obișnuita strângere de mână.
"Trebuie să fim atenţi asupra acestei răspândiri, sperăm să scadă, iar nu să crească. În acest moment pare că este în creştere. Dacă meciurile trebuie să fie amânate sau să fie jucate fără spectatori, vom face acest lucru”, a adăugat Gianni Infantino.
Fotbal
Suspendare istorică pentru un fotbalist! Cât va sta pe tușă după ce i-a spart nasul unui adversar
ACUM 6 MINUTE
Turkish Süper Lig
Balotelli, revanșă în fața antrenorului care spunea că "nu are creier"! Cum a sărbătorit golul
ACUM 8 MINUTE