În ultimele zile, în fotbalul mondial a izbucnit un "război" între cluburile din Premier League și echipele naționale sud-americane. Motivul? Restricțiile de COVID-19 din Marea Britanie.
Mai mulți jucători din Premier League urmau să fie chemați la naționalele sud-americane pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial, de la finalul lunii martie.
În cazul în care ar fi acceptat convocările, fotbaliștii respectivi ar fi fost obligați să intre în carantină timp de 10 zile la revenirea în Anglia, potrivit regulamentului Guvernului britanic.
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 3 ORE
Acest lucru nu a fost privit deloc cu ochi buni de oficialii din Premier League, în prim-plan cu Jurgen Klopp. Managerul lui Liverpool și-a exprimat public nemulțumirea față de ipoteza respectivă, având în vedere că jucătorii convocați ar fi ratat mai multe meciuri importante din Premier League, din cauza izolării.

Meciurile din preliminariile Campionatului Mondial, din America de Sud, au fost amânate!

Printre jucătorii din Premier League care urmau să plece la naționalele din America de Sud se numărau Alisson, Fabinho și Firmino, de la Liverpool, precum și Ederson, Sergio Aguero și Gabriel Jesus, de la liderul Manchester City.
De asemenea, și Jose Mourinho și Carlo Ancelotti s-ar fi lovit de aceeași problemă, ținând cont că Tottenham și Everton au în lot mulți jucători sud-americani de calitate.
Țările din America de Sud aflate pe "lista roșie" a Guvernului Marii Britanii, la nivelul restricțiilor de COVID:
  • Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela
Printre meciurile amânate în preliminariile Campionatului Mondial se numără și super-duelul Brazilia - Argentina (31 martie), în care personaje principale ar fi fost Neymar și Lionel Messi, foștii coechipieri de la Barcelona.
Decizia FIFA de a amâna partidele de la finalul lunii va aglomera și mai tare programul naționalelor din America de Sud, ținând cont că în vară este programată și Copa America.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 3 ORE
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM 3 ORE