Sasha Ryazantsev, directorul economic de la Everton, a declarat că disputarea meciurilor din Premier League fără spectatori ar putea avea loc în curând. Având în vedere situația din Italia, acolo unde autoritățile au luat decizia de a juca meciurile din Serie A cu porțile închise până în aprilie, posibilitatea de a se lua o decizie similară în Anglia a crescut considerabil.
”Ar fi o decizie care ne-ar fi impusă, nu ne-am dori în mod special. Însă întreaga situație depășește lumea sportului. Nimeni nu vrea să joace cu porțile închise, nu este neapărat ceva inevitabil. Dar considerăm că este destul de probabil să se întâmple acest lucru în următoarele săptămâni”, a declarat Ryazantsev la Business of Football Summit în Londra.
115 cazuri de Covid-19 au fost confirmate până în acest moment în Regat, dintre care 105 doar în Anglia. Autoritățile au impus mai multe măsuri de protecție pentru oprirea epidemiei, iar una dintre ele va fi aplicată și în fotbal. În Premier League, jucătorii, staff-urile tehnice și oficialii partidei nu se vor saluta în etapa următoare din weekend, pentru a evita o potențială transmitere a virusului. Aceștia vor ieși împreună de la vestiare, se vor aduna la centrul terenului și vor trece unii pe lângă ceilalți în timpul imnului Premier League, însă fără să-și strângă mâinile.
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM O ORĂ
La începutul meciurilor din acest weekend, jucătorii și staff-urile tehnice nu se vor saluta până când următoarele directive de ordin medical vor fi publicate. Coronavirusul se transmite prin căile respiratorii, nas și gură, putând fi foarte ușor transmis ca urmare a unei strângeri de mână.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
https://i.eurosport.com/2020/03/04/2788704.jpg
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM O ORĂ
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM 2 ORE