Legendarul jucător argentinian a decedat ieri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac. "El Pibe de Oro" se afla la reședința din Tigre, unde se recupera după intervenția chirurgicală suferită pe creier în urmă cu două săptămâni.
Maradona a fost găsit inconștient în camera sa, în jurul prânzului, și n-a mai putut fi salvat de medici.
Dries Mertens, golgheter-ul all time al lui Napoli, a scris un mesaj de adio impresionant pentru Maradona. Atacantul lui Napoli l-a întrecut pe "El Pibe de Oro" în topul celor mai buni marcatori ai formației de pe San Paolo, cu 128 de goluri.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 4 ORE
Maradona s-a oprit la 115 goluri, reușite în perioada glorioasă 1984-1991.

Mertens, mesaj de adio impresionant pentru Maradona

Extrem de afectat de tragica veste primită, Mertens a scris că îi pare rău că numele său a apărut lângă cel al uriașului Maradona:
"La tine m-am gândit prima dată când am semnat cu Napoli. Să port acest tricou va însemna și mai mult de acum înainte. Napoli a pierdut o parte din suflet. Ai fost și vei fi întotdeauna o sursă de inspirație pentru noi toți.
Dacă numele meu a fost scris vreodată lângă al tău, îmi cer scuze. Nu voi fi vreodată la nivelul tău. Ce ai făcut pentru orașul nostru va rămâne în istorie. A fost o onoare să te întâlnesc. Vei fi întotdeauna idolul meu", a scris Mertens, pe contul de Instagram.
Diego Armando Maradona a devenit o legendă la Napoli. În cei 7 ani petrecuți în Italia, argentinianul a adus 5 trofee pe San Paolo: 2 titluri de campion (1986/1987, 1989/1990), Cupa UEFA (1988/1989), Cupa Italiei (1986/1987) și Supercupa Italiei (1990).
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 5 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 5 ORE