Legendarul jucător argentinian a decedat ieri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac. "El Pibe de Oro" se afla la reședința din Tigre, unde se recupera după intervenția chirurgicală suferită pe creier în urmă cu două săptămâni.
Maradona a fost găsit inconștient în camera sa, în jurul prânzului, și n-a mai putut fi salvat de medici.
Dries Mertens, golgheter-ul all time al lui Napoli, a scris un mesaj de adio impresionant pentru Maradona. Atacantul lui Napoli l-a întrecut pe "El Pibe de Oro" în topul celor mai buni marcatori ai formației de pe San Paolo, cu 128 de goluri.
Ligue 1
Un prinț cambodgian oferă 100 de milioane de € pentru cel mai titrat club din Franța
ACUM 22 MINUTE
Maradona s-a oprit la 115 goluri, reușite în perioada glorioasă 1984-1991.

Mertens, mesaj de adio impresionant pentru Maradona

Extrem de afectat de tragica veste primită, Mertens a scris că îi pare rău că numele său a apărut lângă cel al uriașului Maradona:
"La tine m-am gândit prima dată când am semnat cu Napoli. Să port acest tricou va însemna și mai mult de acum înainte. Napoli a pierdut o parte din suflet. Ai fost și vei fi întotdeauna o sursă de inspirație pentru noi toți.
Dacă numele meu a fost scris vreodată lângă al tău, îmi cer scuze. Nu voi fi vreodată la nivelul tău. Ce ai făcut pentru orașul nostru va rămâne în istorie. A fost o onoare să te întâlnesc. Vei fi întotdeauna idolul meu", a scris Mertens, pe contul de Instagram.
Diego Armando Maradona a devenit o legendă la Napoli. În cei 7 ani petrecuți în Italia, argentinianul a adus 5 trofee pe San Paolo: 2 titluri de campion (1986/1987, 1989/1990), Cupa UEFA (1988/1989), Cupa Italiei (1986/1987) și Supercupa Italiei (1990).
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 24 MINUTE
Fotbal
CNI, investiție masivă pentru construirea unui stadion într-un orășel de doar 4000 de locuitori
ACUM O ORĂ