Printre cei care i-au transmis mesaje aniversare "Regelui" se numără Emilio Butragueno, Luis Figo, Hristo Stoicikov, Fatih Terim, Rivaldo și Gică Popescu.
"Este o plăcere să te salut și să fac parte din această surpriză pe care ți-am pregătit-o cu ocazia aniversării de 55 de ani. În primul rând, multe felicitări! Întotdeauna este un motiv de bucurie să poți celebra alături de familie și de prieteni. Sper să ai o zi minunată.
Îți scriu din sala trofeelor de pe Santiago Bernabeu, care rezumă istoria clubului nostru. O istorie minunată, construită odată cu trecerea timpului, mulțumită jucătorilor ca tine. Îți dorim tot binele din lume. Deja știi că Real Madrid rămâne casa ta și că te iubim. Ai grijă de tine. Te îmbrățișez!", a spus Emilio Butragueno, fostul mare jucător de la Real Madrid, coleg cu Hagi în perioada 1990-1992.
Romanian Liga I
Încă un stadion-bijuterie în România! Când ar putea fi inaugurată noua arenă a celor de la Farul
26/05/2022 LA 10:17
"Salutare, Gică! Îți trimit acest mesaj pentru a-ți ura multe felicitări cu ocazia aniversării de 55 de ani. Este o vârstă frumoasă. La cât mai multe aniversări pline de sănătate și fericire! Sunt fericit că pot spune că sunt prietenul tău și că în continuare demonstrezi că ești o persoană minunată în viața profesională și în cea particulară. Te îmbrățișez!", a fost mesajul fostului câștigător al Balonului de Aur, Luis Figo, cu care Hagi a fost coechipier la FC Barcelona.
"Felicitări, Gică! Te îmbrățișez! Ești un om adevărat. Te iubesc la fel ca pe fratele meu. Ești parte din familia mea. Te îmbrățișez din Miami și îți doresc să te distrezi foarte, foarte bine alături de cei dragi. Te îmbrățișez puternic, Gică!", a spus fostul mare fotbalist bulgar Hristo Stoicikov, Balon de Aur în 1994 și coleg cu Hagi la Barcelona.
https://i.eurosport.com/2015/08/04/1653715.jpg
"Salutare, Gică! Te cunosc de 25 de ani și sunt mândru de acest lucru. Acum, la vârsta de 55 de ani, îți urez toate cele bune. O îmbrățișare pentru tine și familia ta. La mulți ani!", a spus Fatih Terim, actualul antrenor al echipei Galatasaray.
"Salut, prietenul meu, Hagi. La mulți ani! Dumnezeu să te binecuvânteze și să ai parte de mulți ani! Ai fost întotdeauna o persoană minunată. Te îmbrățișez cu drag!", a transmis Rivaldo, și el câștigător al Balonului de Aur, în 1999.
"Astăzi, de ziua ta, îți doresc, în primul rând, să fii sănătos. Oriunde și în orice să fii mereu primul, așa cum ne-ai obișnuit, iar dacă vor veni și obstacole, nu-ți face probleme, le vom depăși împreună. Pentru asta există prietenia adevărată. La mulți ani, Gică!", a fost mesajul primit de Hagi de la Gheorghe Popescu.
https://i.eurosport.com/2009/11/06/556606.jpg

Hagi, de 7 ori cel mai bun jucător din România

Născut pe 5 februarie 1965, la Săcele, Hagi a fost desemnat de 7 ori cel mai bun jucător român al anului și a fost inclus de FIFA pe lista primilor 100 de fotbaliști din istorie.
Farul, Sportul Studențesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, Barcelona și Galatasaray sunt cluburile pentru care "Regele" a evoluat, adunând în palmares 7 titluri de campion (3 în România și 4 în Turcia), 3 Cupe ale României, 2 Supercupe ale Spaniei, 2 Cupe ale Turciei, o Supercupă a Turciei, Cupa UEFA cu Galatasaray și 2 Supercupe ale Europei, cu Steaua și Galatasaray.
Hagi a adunat 125 de selecții la echipa națională și a marcat 35 de goluri, fiind lider la acest capitol, la egalitate cu Adrian Mutu.
https://i.eurosport.com/2019/11/13/2715901.jpg
După retragerea din cariera de fotbalist, în 2001, Hagi a devenit pentru scurt timp selecționer al naționalei României. Ulterior, el și-a continuat cariera în Turcia, la Bursaspor și Galatasaray, cu ultima cucerind Cupa Turciei.
În România, le-a pregătit pe Poli Timișoara și Steaua, iar în intervalul octombrie 2010 - martie 2011 a revenit pentru al doilea mandat la Galatasaray. În 2009, "Regele" a înființat Academia Gheorghe Hagi, iar în prezent este managerul tehnic al echipei FC Viitorul, alături de care a câștigat campionatul, Cupa și Supercupa României.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Romanian Liga I
Un club din play-off-ul Ligii 1 nu a primit licență pentru cupele europene! "Următorul pas e TAS!"
11/05/2022 LA 14:28