Articol scris de Andrei Bobeică
România avea nevoie de o victorie la 5 goluri diferență în fața Muntenegrului pentru a ajunge la Olimpiada de la Tokyo. Tricolorele au condus pe aproape toată dureata partidei, dar nu au reușit decât pe final să se distanțeze la 3 goluri.
În repriza a doua a partidei cu Muntenegru, Crina Pintea a primit cartonaș roșu, după un duel cu Grbic, iar eliminarea ei a cântărit mult în echipa noastră.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM O ORĂ

Mesaj emoționant al Crinei Pintea dupa ratarea participării la Jocurile Olimpice

Crina a fost vizibil afectată și nu și-a putut stăpâni lacrimile imediat după ce a fost eliminată, dar și dupa finalul meciului.
"Nedrept!!!
6 ani în care am muncit cu toată ființa mea, am transpirat prin toți porii, am lucrat cu mine, fizic și psihic, am căutat să mă dezvolt și am căutat răspunsuri la ce nu îmi era clar. Când am ratat Jocurile Olimpice din 2016 am vrut să renunț pentru că a fost nedrept, muncisem atât de mult în anul ăla încât mi se părea imposibil că voi rămâne acasă, dar, totodată ceva în interior îmi spunea că se va întâmpla asta.
Când cei apropiați mă vedeau cum muncesc, pur și simplu se minunau pentru că nu aveam milă de mine, pentru că în fiecare dimineață la ora 5 eu alergam, când părinții mei se trezeau eu mă întorceam de la alergare, pentru că munceam dimineața, prânz și seara, dar a contat? NU. Am rămas acasă și am plâns zile întregi...
După un timp, când mi-a trecut supărarea, am căutat imaginea cu medalia pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020, pe care am pus-o ca și wallpaper pe telefon și mi-am promis și propus că voi munci de 2 ori mai mult și că eu voi merge la următoarea ediție. Așa am facut, am trecut prin multe, dar niciodată nu am renunțat la ce-mi propusesem, zilnic gândul meu era Tokyo, de fiecare dată când deschideam telefonul vedeam imaginea.
Am crezut cu toată ființa mea că ne vom califica, am crezut zi și noapte, am crezut când mă antrenam, am crezut când jucam, am crezut când câștigam, am crezut când pierdeam, am crezut când plangeam, am crezut când mă durea, am crezut MEREU. Și da, se putea, însă din nou am fost pedepsită pe nedrept, din nou niște oameni și-au bătut joc de o muncă asiduă, și-au bătut joc pentru că noi suntem mici, mici de tot, pentru că nu contăm.
M-am săturat.
Știu că mă voi ridica pentru că asta știu eu să fac, stiu că voi lupta, pentru că așa sunt eu construită, știu că voi munci de 3 ori mai mult pentru că nu-mi este frică de muncă. Dar frica că voi fi pedepsită din nou va rămâne pe veci, pentru că asta mi s-a întâmplat de-a lungul anilor, am fost pedepsită pentru că am îndrăznit să visez, pentru că am fost mai puternică, și pentru că atunci când unii oameni nu te pot opri prin fair-play apelează la jocuri de culise.
Eu voi lupta pentru mine, pentru echipă, pentru România până la finalul carierei mele.", a fost mesajul Crinei Pintea.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 4 ORE