Diego Armando Maradona este plâns de o lume întreagă. De la mic la mare, de la celebrități la oamenii din mahalale, toți cei care au iubit fotbalul și nu numai simt nevoie să îi aducă cumva un omagiu celui considerat cel mai mare fotbalist din istorie.
Foști colegi, adversari, antrenori, conducători, suporteri, personalități din afara sportului, toată lumea este îndurerată de dispariția lui Maradona. Apropiații săi au fost discreți până acum, dar era normal să apară și primele reacții din partea familiei.

Diego Maradona Junior își plânge tatăl

Fotbal
Tricoul purtat de Maradona în meciul cu Anglia din 86 s-a vândut pentru o sumă record
04/05/2022 LA 16:49
Prima astfel de reacție a venit din partea unuia dintre copiii săi, Diego Maradona Junior, care a postat pe contul personal de Instagram un mesaj scurt, dar foarte emoționant: "Căpitanul inimii mele nu va muri niciodată!"
Junior este fiul lui Maradona cu italianca Cristina Sinagra, alături de care a avut o relație pe vremea când juca la Napoli. Maradona i-a recunoscut paternitatea acestuia abia în 2016, după ce mama sa a dus lungi bătălii juridice pentru acest lucru. Totuși, de când l-a recunoscut ca și fiu legitim, Maradona a avut o relație foarte bună cu fiul său.
Diego Armando Maradona a avut opt ​​copii în timpul multiplelor relații pe care le-a întreținut de-a lungul vieții sale.
În cursul zilei de astăzi, fanii argentinieni și-au luat rămas bun de la idolul lor, al cărui sicriu a fost depus la Palatul Prezidențial din Buenos Aires.
Premier League
"E noul Diego Maradona!" Harry Kane, comparat cu legendarul argentinian după victoria cu Newcastle
03/04/2022 LA 19:54
Fotbal
8 persoane anchetate pentru "omor din culpă și tentativă de omor" în cazul lui Maradona
09/03/2022 LA 11:22