Parma a încheiat negocierile pentru Dennis Man, iar suma de transfer vehiculată de jurnaliștii italieni este de 15 milioane de euro, o parte fiind sub formă de bonusuri de performanță (se pare că FCSB va primi 11 milioane de euro, în primă fază).

Fotbalistul de bandă a sosit de câteva zile în Italia, a făcut primele antrenamente sub comanda lui D'Aversa, iar azi a fost protagonist pe pagina oficială de twitter a clubului, care a postat un mesaj în limba română.

Serie A
Parma e blestemată! Echipa lui Man și Mihăilă a avut iar 2-0 și nu a învins. D'Aversa, ca și demis
27/02/2021 LA 15:52

"Salutări prietenilor noștri din România", e mesajul, alături de o poză în care apare Man.

Dennis Man a avut mari probleme medicale când a fost puști

Dennis Man a devenit cel mai scump jucător transferat vreodată din istoria Ligii 1, însă pentru a ajunge la acest nivel nu i-a fost deloc ușor.

Puțini știu ce a îndurat Dennis Man înainte să ajungă cunoscut și să atragă privirile FCSB. Fostul său antrenor din copilărie, Cristi Păcurar, a explicat acum prin ce a trecut fotbalistul în urmă cu mai puțin de 10 ani.

"De la 12 ani, până la 14 ani, el s-a înălțat foarte mult. Segmentele osoase s-au dezvoltat mai mult decât musculatura și atunci a avut această problemă.

Îl vedeam că suferă enorm, dar nu exista meci în care Dennis să nu intre în primul 11, pentru că nu puteai să-i iei unui copil foarte talentat plăcerea de a juca fotbal. L-am ajutat foarte mult, dar familia și-a dat seama de talentul lui și Dennis a urmat un tratament la un doctor din Arad. După aproape doi ani, Dennis s-a pus pe picioare", a spus Cristi Păcurar, la DigiSport.

Conform informațiilor vehiculate în presa italiană, Dennis Man va câștiga la Parma în jur de 100.000 euro pe lună. Dennis Man este momentan golgheterul Ligii 1, cu 14 goluri.

Parma se bate în Italia pentru evitarea retrogradării, ocupând momentan penultimul loc, cu 13 puncte, doar unul peste ultima clasată, Crotone.

Serie A
Șansă uriașă pentru Man și Mihăilă. Miliardarul Kyle Krause a venit din SUA pentru a salva Parma
24/02/2021 LA 10:07
Serie A
Parma, doar egal cu Udinese! Mihăilă a fost titular și a scos un penalty! Man a jucat 25 de minute
21/02/2021 LA 13:36