Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj pe rețelele de socializare după ce a fost nevoit să intre în carantină în orașul său natal, Madeira, după ce Daniele Rugani a fost testat pozitiv cu coronavirus.
Lumea traversează un moment foarte dificil care cere cea mai mare atenție din partea tuturor. Vă vorbesc astăzi nu doar ca jucător de fotbal, dar ca fiu, tată, ca o persoană îngrijorată de ultimele evenimente care afectează întreaga lume.
Este foarte important ca toți să urmăm sfaturile WHO (World Health Organization) și a autorităților guvernamentale despre cum să gestionăm această situație. Protejarea vieților umane trebuie să vină înainte de orice alt interes.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
IERI LA 12:06
Vreau să-mi transmit gândurile către toți cei care au pierdut pe cineva apropiat, solidaritatea față de cei care se luptă cu virusul, către colegii mei precum Daniele Rugani și să-mi ofer sprijinul continuu către profesioniștii incredibili care își riscă propriile vieți pentru a salva alte vieți.
Cristiano Ronaldo
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40