La 37 de ani de la intrarea "criminală" a lui Toni Schumacher la Battiston, în 1982, un alt portar german a fost protagonistul unui fault brutal. În dorința de a-l opri pe Mijat Gacinovic, Nubel a avut o intrare de arte marțiale la adversar. Din inerție, după ce l-a lovit cu talpa în coaste, portarul i-a aplicat adversarului și o lovitură de genunchi în față, scoțându-i un dinte.
La final, Nubel a fost cu moralul la pământ, conștient de gravitatea gestului său și și-a cerut scuze pentru faptul că și-a pierdut busola. Din fericire, Gacinovic nu a suferit o accidentare gravă, în această după-amiază el mulțumindu-i adversarului care l-a făcut K.O. pentru mesajele de susținere. Gacinovic e sigur că Nubel nu a intenționat să îl faulteze, incidentul fiind provocat de faptul că goalkeeperul nu și-a calculat bine pașii, fiind convins că va ajunge el primul la minge.
"Din păcate, astfel de ciocniri se întâmplă în lupta pentru minge. Nubel, îți mulțumesc că ți-ai cerut scuze imediat și că mi-ai dat mesaje de susținere. Astfel de lucruri se pot întâmpla în fotbal, din fericire sunt bine, în ciuda durerilor la coaste. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare", a scris Gacinovic pe o rețea de socializare, alături de poza de mai jos.
Romanian Liga I
Edi Iordănescu nu și-a menajat jucătorii nici după succesul cu Clinceni. Ce le-a reproșat antrenorul
ACUM 7 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/16/2737766.png
Presa germană scrie că Nubel va fi suspendat până la 6 meciuri. Inițial se vorbea despre faptul că goalkeeperul ar putea sta pe tușă pentru o perioadă mai îndelungată, dacă Gacinovic va absenta de pe teren o perioadă mai lungă. Nu pare a fi însă, cazul.
Romanian Liga I
FCSB a urcat pe podium în Liga 1, după o victorie cu Academica Clinceni
ACUM 8 ORE
Fotbal
Brentford - Liverpool 3-3. Rezumatul unei partide superbe. Jucătorii echipei gazdă s-au dăruit total
ACUM 9 ORE