FRF a negociat inclusiv cu Hagi preluarea echipei naționale, el fiind prima variantă, dar "Regele" a refuzat. Ulterior, Răzvan Burleanu s-a reorientat către Răzvan Lucescu, Dan Petrescu și Ladislau Boloni, dar nu a ajuns la un numitor comun cu niciunul dintre ei.
Mai mult decât atât, Ladislau Boloni a susținut ieri o conferință de presă în care a vorbit despre motivele care au condus la eșuarea negocierilor cu Federația Română de Fotbal pentru preluarea echipei naționale, fiind de părere că nu există niciun jucător talentat în această echipă.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
ACUM O ORĂ

Hagi consideră că îi va fi greu lui Iordănescu

Edi Iordănescu a câștigat titlul cu CFR Cluj în sezonul trecut și a antrenat-o pe FCSB în actualul, iar obiectivul impus de FRF este calificarea la Campionatul European din 2024.
Hagi este de părere că noul selecționer va avea o muncă dificilă, dar speră să obțină rezultate bune pentru binele naționalei: "Cu toţii trebuie să-i urăm baftă şi succes. Cu toţii trebuie să fim lângă el. Sperăm să fie inspirat, să îşi atingă obiectivele şi gândurile pe care le are, să încerce să ne facă fericiţi, să califice echipa şi să facă tot mai bine la fiecare meci.
E o muncă grea, nu e uşor să construieşti o echipă competitivă, îi va fi greu. E conştient de lucrul acesta, cunoaşte fotbalul românesc şi îi cunoaşte şi pe ceilalţi de afară. El și cu echipa să ne demonstreze, sperăm să fie foarte bine", a declarat Gheorghe Hagi.

Euro 2024, obiectivul lui Edi Iordănescu pe banca României

Edi Iordănescu va semna un contract pe doi ani, până la finalizarea campaniei de calificare la EURO 2024. Dacă noul selecționer va duce naționala la turneul final din Germania, înțelegerea se va prelungi pe alți doi ani, până la finalul preliminariilor Campionatului Mondial din 2026.
Edi Iordănescu (43 ani) cunoaște foarte bine realitatea și jucătorii din forbalul românesc. De-a lungul carierei, antrenorul a pregătit pe plan intern echipele ASA Târgu Mureș, Pandurii Tg. Jiu, Astra, CFR Cluj (de două ori), Gaz Metan Mediaș și FCSB. În străinătate el a activat la CSKA Sofia.
Selecționerul își va face debutul oficial la începutul lunii iunie, în Liga Națiunilor. Până atunci, noul antrenor va putea să evalueze resursele în două jocuri de pregătire la finalul lunii martie, cu Grecia (acasă) și Israel (în deplasare).
Programul României în Liga Națiunilor
  • 4 iunie 2022 – Finlanda – Bosnia și Herțegovina (ora 19:00), Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 7 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (ora 21:45), Finlanda – Muntenegru (ora 21:45)
  • 11 iunie 2022 – Muntenegru – Bosnia și Herțegovina (ora 16:00), ROMÂNIA – Finlanda (ora 21:45)
  • 14 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Finlanda (ora 21:45), ROMÂNIA – Muntenegru (ora 21:45)
Liga Campionilor UEFA
CFR Cluj ar putea da un adevărat tun financiar dacă ar ajunge în grupele Champions League
ACUM 2 ORE
Fotbal
"Furtună" la Timișoara, după ce Poli e aproape de retrogradarea în Liga a 3-a! Comunicatul clubului
ACUM 3 ORE