Marica, în prezent finațator la Farul Constanța în Liga 2, și-a exprimat opinia în legătură cu numirea lui Rădoi pe banca naționalei României și venirea lui Mutu la conducerea "tricolorilor mici".
Fostul internațional român, care a jucat la echipe precum Schalke și Stuttgart, a dezvăluit că își dorește foarte mult ca ambii selecționeri să aibă rezultate bune, însă n-a ezitat să facă o scurtă precizare: lipsa lor de experiență de la acest nivel.
"Sper ca amândoi să reuşească, m-aş bucura. Mizez pe entuziasmul lor şi sunt convins că au mentori, antrenori cu experienţă, care îi susţin şi care îi ajută. Sunt convins că Federaţia a făcut o alegere bună.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 5 ORE
Sigur că ne uităm pe CV-urile lor... Poate mă pot gândi că alţi antrenori ar fi fost mai în măsură să conducă o naţională. Ei au oameni cu care să se sfătuiască. Cu elan şi entuziasm vor reuşi!", a spus Ciprian Marica, pentru TVR.

Rădoi, performanță uriașă pe banca naționalei de tineret

Mirel Rădoi a preluat naționala României în luna noiembrie, după plecarae lui Cosmin Contra. Din cauza pandemiei care a oprit fotbalul, Rădoi n-a apucat să debuteze pe banca naționalei. În mod normal, România trebuia să joace meciul cu Islanda din semifinalele barajului pentru Euro pe 26 martie, însă duelul a fost amânat pentru o dată care urmează să fie stabilită. După numirea lui Rădoi la cârma naționalei mari, Federația Română de Fotbal l-a numit pe banca echipei de tineret pe Adrian Mutu.
De-a lungul carierei de antrenor, Mirel Rădoi a pregătit România U21 (2018-2019), alături de care a avut performanțe extraordinare, și FCSB, în urmă cu 5 ani. Cea mai mare performanță a lui Rădoi a fost atinsă vara trecută, când a condus naționala de tineret până în semifinalele Campionatului European U21.
De cealaltă parte, noul antrenor al României U21, Adrian Mutu, le-a mai pregătit de-a lungul timpului pe FC Voluntari (2018) și Al Wahda (2018-2019).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 5 ORE