Marica, în prezent finațator la Farul Constanța în Liga 2, și-a exprimat opinia în legătură cu numirea lui Rădoi pe banca naționalei României și venirea lui Mutu la conducerea "tricolorilor mici".
Fostul internațional român, care a jucat la echipe precum Schalke și Stuttgart, a dezvăluit că își dorește foarte mult ca ambii selecționeri să aibă rezultate bune, însă n-a ezitat să facă o scurtă precizare: lipsa lor de experiență de la acest nivel.
"Sper ca amândoi să reuşească, m-aş bucura. Mizez pe entuziasmul lor şi sunt convins că au mentori, antrenori cu experienţă, care îi susţin şi care îi ajută. Sunt convins că Federaţia a făcut o alegere bună.
Romanian Liga 2
Veste proastă pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB
ACUM 10 ORE
Sigur că ne uităm pe CV-urile lor... Poate mă pot gândi că alţi antrenori ar fi fost mai în măsură să conducă o naţională. Ei au oameni cu care să se sfătuiască. Cu elan şi entuziasm vor reuşi!", a spus Ciprian Marica, pentru TVR.

Rădoi, performanță uriașă pe banca naționalei de tineret

Mirel Rădoi a preluat naționala României în luna noiembrie, după plecarae lui Cosmin Contra. Din cauza pandemiei care a oprit fotbalul, Rădoi n-a apucat să debuteze pe banca naționalei. În mod normal, România trebuia să joace meciul cu Islanda din semifinalele barajului pentru Euro pe 26 martie, însă duelul a fost amânat pentru o dată care urmează să fie stabilită. După numirea lui Rădoi la cârma naționalei mari, Federația Română de Fotbal l-a numit pe banca echipei de tineret pe Adrian Mutu.
De-a lungul carierei de antrenor, Mirel Rădoi a pregătit România U21 (2018-2019), alături de care a avut performanțe extraordinare, și FCSB, în urmă cu 5 ani. Cea mai mare performanță a lui Rădoi a fost atinsă vara trecută, când a condus naționala de tineret până în semifinalele Campionatului European U21.
De cealaltă parte, noul antrenor al României U21, Adrian Mutu, le-a mai pregătit de-a lungul timpului pe FC Voluntari (2018) și Al Wahda (2018-2019).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Todd Boehly vrea să cumpere și un club din Portugalia! Care este planul noului patron de la Chelsea
ACUM 11 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Rădoi îl susține pe Edi Iordănescu la națională, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor
ACUM 12 ORE