Neșu este fără îndoială unul dintre marii români, caracterul și voința sa incredibile fiind exemplu de urmat pentru toți. Într-o zi specială, aniversarea a 50 de ani de către Utrecht, fostul internațional nu și-a uitat clubul pentru care a evoluat în perioada 2008-2012.
"Felicitări pentru sărbătorirea a 50 de ani de existență! Sunt foarte fericit că am făcut parte puțin din istoria voastră. Salutări din România și sincere felicitări pentru Frans van Seumeren, care a ajutat clubul în momente foarte dificile", a fost mesajul plin de încărcătură emoțională transmis de Mihai Neșu.
Vizibil marcat, Frans van Seumeren, patronul clubului, abia a reușit să își stăpânească emoțiile.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 7 ORE

Cine este Frans van Seumeren, patronul lui Utrecht

În 2008, Frans van Seumeren a preluat pachetul majoritar de acțiuni al lui Utrecht, plătind 16 milioane de euro pentru a devenit proprietarul clubului. S-a încheiat astfel o perioadă extrem de tulbure din istoria lui Utrecht, care se afla într-o situație financiară extrem de complicată. În prealabil, Geert Ensing, CEO-ul principalului sponsor, Phanos, dar și Joop Leliveld, antreprenor imobiliar și fost jucător al lui Utrecht încercaseră să salveze clubul, dar fără succes.
În cele din urmă, Van Seumeren a adus echilibru, fiind singurul care a venit cu un capital suficient pentru a semna actele. La momentul semnării actelor, omul de afaceri promitea că va rămâne cel puțin 10 ani la club și că în această perioadă nu e interesat să obțină vreun profit, ci doar să o aducă pe Utrecht pe linia de plutire.
În cei 50 de ani de istorie, Utrecht a câștigat un singur titlu (1957-1958) și trei Cupe ale Olandei, ultima oară în sezonul 2003-2004.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 8 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 10 ORE