Sergio Ramos s-a aflat în prim-plan la meciul dintre Elveția și Spania, atât în mod pozitiv, cât și în mod negativ. Fundașul de 34 de ani a început ca titular meciul din Elveția și a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri bifate pentru o națională din Europa.
Cu apariția de aseară, Ramos a ajuns la 177 de partide pentru prima reprezentativă iberică, devansându-l în clasamentul all-time pe Gianluigi Buffon, legendarul portar al Italiei.
Fundașul spaniol mai are nevoie de 7 apariții ca să-l egaleze pe egipteanul Ahmed Hassan, cel mai convocat jucător din întreaga lume.
Cupa Mondială FIFA
Reacția selecționerului SUA, după eliminarea de la Cupa Mondială: "Sunt mândru de acest grup"
ACUM 27 MINUTE

Reacția lui Sergio Ramos, după ce a ratat 2 penalty-uri în meciul Elveția - Spania 1-1

Meciul de vis al lui Ramos avea însă să se transforme într-un adevărat coșmar. Specialistul de la 11 metri și-a găsit "nașul" aseară și a ratat două penalty-uri. Yann Sommer, goalkeeper-ul gazdelor, i-a parat ambele execuții căpitanului Spaniei.
Prima oară în minutul 57, iar a doua oară în minutul 80. Ramos a excutat ambele lovituri în colțul din dreapta, însă portarul elvețian a reușit să salveze de fiecare dată.
La scurt timp după finalul meciului, Ramos a oferit o primă reacție în mediul online. Fundașul iberic a recunoscut că a fost un meci extrem de greu. Acum, Ramos își concentrează întreaga atenție pe meciul următor, cu Germania.
Echipa care se va impune la Sevilla va câștiga grupa din Liga Națiunilor. Nemții își pot îndeplini obiectivul și cu o remiză.
"Un punct pentru care am muncit din greu. Este momentul să ne resetăm şi să luptăm pentru victorie la Sevilla. Nu greşelile ne definesc, ci felul în care ne concentrăm pentru obiectivele următoare", a scris Sergio Ramos, pe contul de Instagram.
Cupa Mondială FIFA
Elogii aduse Olandei după calificarea în sferturile Campionatului Mondial din Qatar
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Căpitanul SUA, tras la răspundere pentru primul gol al Olandei! Americanii au părăsit Cupa Mondială
ACUM O ORĂ