Fundașul celor de la FC Liverpool, Virgil Van Dijk, a postat un mesaj de mulțumiri pe rețelele de socializare după ce a terminat pe poziția a doua la gala Balonului de Aur.
A fost un mare privilegiu să particip la ediția din 2019 a galei Balonului de Aur. Sunt umil după primirea călduroasă de care am avut parte la Paris și vreau să le mulțumesc tuturor că ne-au făcut să ne simțit atât de bine. În primul rând vreau să-l felicit pe Messi pentru victoria istorică, al 6-lea Balon de Aur.
Așa cum am spus aseară la ceremonie, este important uneori să privești în perspectivă și să admiri măreția care este în fața ta. Felicitări pentru un nou an incredibil. Din punct de vedere personal, sunt onorat că am fost nominalizat și extrem de mândru că am terminat pe locul doi și am fost în aceeași companie cu doi dintre cei mai mari jucători din istorie, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 15 ORE
Am avut câteva bătălii frumoase anul acesta și sper că vor urma multe altele. Sunt mândru de drumul meu și sper că această călătorie a mea să-i inspire pe alții să creadă mereu în ei înșiși și să nu renunțe la visele lor. Sunt flămând să obțin mai mult succes pe teren și voi munci la fel de mult pentru a continua să progresez și să continui să fiu pe cât de bun posibil pot să fiu.
A fost un an 2019 incredibil, dar nimic nu ar fi fost posibil fără dragostea și sprijinul familiei, vă mulțumesc că îmi sunteți mereu alături. De asemenea trebuie să le mulțumesc din suflet colegilor mei de la Liverpool și de la echipa națională. În final vreau să le mulțumesc tuturor din lumea fotbalului pentru mesajele voastre de sprijin, înseamnă foarte mult pentru mine și familia mea.
Van Dijk nu a comentat pe seama mesajului dur al surorii lui Cristiano Ronaldo, venit după gluma făcută de olandez la Balonul de Aur. Întrebat de absența de la gală a unui "rival precum Cristiano Ronaldo", Van Dijk a răspuns în glumă: "Păi era rival?"
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39