La fel ca și în alte domenii, fotbalul românesc are de suferit în aceste momente unice. Campionatele din țara noastră au fost întrerupte și încă nu există vreo certitudine legată de data reluării fotbalului.
Ciprian Anton, președintele AJF Suceava, a oferit ultimele detalii legate de situația din orașul său și despre cum va afecta pandemia fotbalul din țară.
"Situația este bună atâta timp cât facem ceea ce spun autoritățile și anume să stăm în casă. Cred că este important să conștientizăm că un comportament neadecvat poate avea urmări chiar și mai grave, nu doar pentru noi, ci și pentru cei mai apropiați membri ai familiei. E clar că la început lumea nu a fost pregătită pentru așa ceva, nicăieri pe mapamond, dar cred că acum a realizat problema serioasă cu care ne confruntăm și de acum încolo lucrurile vor merge spre mai bine.", a spus Anton, pentru frf.ro.
Fotbal
"Momentul "0" al pandemiei de COVID19 la Lyon". Un medic francez a descoperit de unde a plecat totul
03/04/2020 LA 10:41

"Uniți vom învinge!"

"Sunt foarte multe persoane care veneau în Suceava și acum nu o mai pot face. Mai dificil este pentru cei care nu mai pot intra în oraș, decât pentru cei care stau în carantină. La nivelul județului sunt suspendate toate competițiile și cred că așa vor rămâne până în luna iulie. Deja lucrez pentru programul ediției 2020-2021, care ar putea începe peste vreo 4 luni.
Alături de colegii mei, căutăm o soluție să încheiem competițiile și mă refer aici în special la Liga 4. Împreună cu membrii afiliați vom lua cea mai înțeleaptă decizie cu privire la acest lucru, dar în mod sigur va fi o perioadă dificilă pentru fotbalul amator.
Vreau să vă spun că pentru noi, cei din această zonă, Bucovina-Suceava, această carantină nu ne va aduce nicio mutație genetică. Vă asigur că nu ne vom schimba și vom rămâne aceiași oameni de nădejde, așa cum ne știe toată lumea. Pentru sucevenii mei, pentru toți românii și pentru toată familia fotbalului românesc, mesajul este: Uniți vom învinge!", a mai spus președintele AJF Suceava.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 12 ORE