Hazard a fost cel care a aflat primul vestea, printr-un mesaj afișat în timp ce se juca FIFA. Atacantul Realului a primit un card special, asemănător celor din jocul original, în care se preciza faptul că Martinez va continua la cârma naționalei Belgiei încă 2 ani.
Atacantul de 29 de ani a început să fredoneze entuziasmat "Selecționerul a semnat / Ole, ole", apoi a primit un apel de la colegul său de la națională, Romelu Lukaku: "Romelu, ai văzut că Roberto a semnat prelungirea contractului? Sunt vești minunate!".
Premier League
O interdicție veche de 36 de ani ar putea fi ridicată de pe stadioanele din Premier League
ACUM 10 MINUTE

Naționala Belgiei are planuri mari în viitor

Contractul lui Roberto Martinez urma să expire în această vară, după Campionatul European. Cum turneul găzduit și de țara noastră a fost amânat pentru anul viitor, din cauza pandemiei, Federația Belgiană de Fotbal a hotărât să-i prelungească contractul selecționerului. Așadar, Martinez se va afla pe banca Belgiei atât la Euro 2021, cât și la Campionatul Mondial din 2022.
Nu am putut încheia colaborarea încă din această perioadă, având în vedere că Euro a fost amânat. Federația Belgiană de Fotbal are un plan ambițios pe care eu îl privesc cu mult entuziasm, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Următorii 2 ani și jumătate vor fi extrem de intenși pentru naționala noastră, ținând cont că se vor desfășura Campionatul European, Liga Națiunilor și Cupa Mondială. Sunt foarte fericit și mândru că voi pune umărul în continuare la viitorul fotbalului din Belgia. | Roberto Martinez
Martinez a fost numit pe banca naționalei Belgiei în 2016 și a reușit să ajungă până în semifinalele Cupei Mondiale din 2018. Belgia a fost învinsă de viitoarea campioană Franța, apoi s-a impus în finala mică împotriva Angliei. De-a lungul timpului, Martinez le-a mai pregătit pe Swansea, Wigan și Everton.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
ACUM 19 MINUTE
Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
ACUM O ORĂ