Hazard a fost cel care a aflat primul vestea, printr-un mesaj afișat în timp ce se juca FIFA. Atacantul Realului a primit un card special, asemănător celor din jocul original, în care se preciza faptul că Martinez va continua la cârma naționalei Belgiei încă 2 ani.
Atacantul de 29 de ani a început să fredoneze entuziasmat "Selecționerul a semnat / Ole, ole", apoi a primit un apel de la colegul său de la națională, Romelu Lukaku: "Romelu, ai văzut că Roberto a semnat prelungirea contractului? Sunt vești minunate!".
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 5 ORE

Naționala Belgiei are planuri mari în viitor

Contractul lui Roberto Martinez urma să expire în această vară, după Campionatul European. Cum turneul găzduit și de țara noastră a fost amânat pentru anul viitor, din cauza pandemiei, Federația Belgiană de Fotbal a hotărât să-i prelungească contractul selecționerului. Așadar, Martinez se va afla pe banca Belgiei atât la Euro 2021, cât și la Campionatul Mondial din 2022.
Nu am putut încheia colaborarea încă din această perioadă, având în vedere că Euro a fost amânat. Federația Belgiană de Fotbal are un plan ambițios pe care eu îl privesc cu mult entuziasm, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Următorii 2 ani și jumătate vor fi extrem de intenși pentru naționala noastră, ținând cont că se vor desfășura Campionatul European, Liga Națiunilor și Cupa Mondială. Sunt foarte fericit și mândru că voi pune umărul în continuare la viitorul fotbalului din Belgia. | Roberto Martinez
Martinez a fost numit pe banca naționalei Belgiei în 2016 și a reușit să ajungă până în semifinalele Cupei Mondiale din 2018. Belgia a fost învinsă de viitoarea campioană Franța, apoi s-a impus în finala mică împotriva Angliei. De-a lungul timpului, Martinez le-a mai pregătit pe Swansea, Wigan și Everton.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 9 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 10 ORE