Mariuș Șumudică este pa val în Turcia. Ehipa sa a ajuns la 4 victorii consecutive și este pe locul 3 în Superlig, la numai 2 puncte distanță de liderul Galatasaray. Contractul antrenorului român este valabil doar până în vara anului viitor și până acum nu a primit vreo ofertă de prelungire, ceea ce pare să îl deranjeze serios.
După victoria de astăzi cu Alanyaspor, tehnicianul de 49 de ani a ținut să pună capăt speculațiilor care susțin că și-ar dori să plece.
"Am un mesaj pentru fani. Niciun oficial nu a venit la mine pentru a discuta despre contract și pentru a-mi oferi o înțelegere nouă. Aștept acest contract! Vreau să știe toată lumea că nu vreau să plec! Nu vreau să părăsesc orașul pentru că sunt foarte fericit aici! Vreau să pun capăt dezinformărilor.", a declarat Șumudică, citat de gsp.ro.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 36 MINUTE

Șumudică și-a "înțepat" patronul și în urmă cu 3 zile

După meciul câștigat în etapa precedentă, 4-0 pe terenul lui Kasimpasa, Șumudică a avut din nou o declarație acidă la adresa conducerii clubului său. Deși și din sezonul viitor, tehnicianul român nu a trecut cu vederea atitudinea patronului echipei, despre care a spus că a avut o atitudine necorespunzătoare când a declarat presei că este timp suficient pentru a se discuta o eventuală prelungire, în timp ce jucătorii cărora le expiră contractul au fost deja contactați pentru a continua.
"Cum să se vorbească aici de performanță când bașcanul clubului iese la interviu, îl întreabă toată țară de Șumudică, iar el spune: 'Cu Șumudică avem timp să discutăm, în martie - aprilie...'. Dacă el crede că eu îl aștept până în aprilie... trebuie să se întrebe și el dacă mai vreau eu să rămân... dacă el vine și zice că avem timp să vorbim, prin martie-aprilie, și tu începi să vorbești cu jucătorii din echipă care termină contractul, asta e lipsă de respect față de antrenor.", a spus antrenorul român în urmă cu câteva zile.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM O ORĂ
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM O ORĂ