Aguero a oferit un interviu în presa din Argentina, în care a vorbit despre relația de prietenie pe care a clădit-o alături de Messi de-a lungul anilor. Starul lui City a atins și subiectul jocurilor video, mai precis FIFA.
Messi este un mare fan al arhicunoscutului joc, iar Aguero a explicat că există două lucruri care nu îi plac atunci când vine vorba de FIFA. În primul rând, Messi joacă întotdeauna FIFA de unul singur. Deși multă lume preferă să joace împotriva unui amic sau chiar 2 vs 2, starul Barcelonei nici nu ia în calcul astfel de variante când pornește consola.
În același timp, Aguero a dezvăluit că Messi se enervează foarte tare atunci când câinele său începe să-i roadă firele de la consola Playstation 4.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE

Aguero: "Messi se plânge mult! Nu îi place când întârziem la cină"

În cadrul aceluiași interviu, oferit pentru America TV, Aguero a vorbit despre un alt detaliu care îi displace lui Messi, iar aici un rol important îl are chiar jucătorul lui City. Mai precis, căpitanul Barcei urăște când Aguero adoarme cu televizorul deschis în camera de hotel, atunci când cei doi se află în cantonamentul naționalei Argentinei.
"Ne uitam la TV, iar deodată Messi s-a întors și s-a culcat. Eu am continuat să mă uit, iar la un moment dat am adormit, fără să opresc televizorul. A doua zi, Messi s-a plâns în fața tuturor că n-am oprit TV-ul.", a povestit, amuzat, Aguero.
Un alt lucru pe care Messi i l-a reproșat colegului său de cameră este legat de modul lent în care Aguero se pregătește înaintea cinei:
"Messi se plânge foarte mult. De obicei ajungem la hotel la 19:30, iar la 21:00 trebuie să fim la cină. Lionel întotdeauna intră direct la duș și apoi așteaptă nerăbdător să plecăm. În tot acest timp, eu rămân în hainele în care am venit și aștept să se scurgă timpul până la cină. Lionel începe să țipe la mine: 'Mai avem doar 30 de minute!'.
Eu continui să butonez telefonul până când mai rămân doar 10 minute. Messi continuă să se plângă: 'Mereu întârziem, deși avem o oră să ne pregătim!'. Apoi cobor din pat și mă pregătesc astfel încât să ajungem la fix. Niciodată nu-i place asta!", a mai spus Aguero.
Messi și Aguero au devenit coechipieri la națională în 2006. De atunci, starul Barcelonei a bifat 139 de selecții, reușind să înscrie 71 de goluri. În același timp, atacantul lui City a marcat 41 de goluri în 97 de apariții.

Premier League, etapa a 5-a

Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 9 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 10 ORE