Argentina s-a calificat dramatic în ultimul act de la Copa America, după ce a trecut de Columbia la loviturile de departajare.
Lionel Messi este conștient că această ediție a competiție continentale din America de Sud este printre ultimele sale șanse de a cuceri singurul trofeu care-i lipsește din palmares: un titlu major cu echipa națională (a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice, dar un Campionat Mondial sau o Copa America ar fi mult mai importante).

Messi l-a ironizat pe Yerry Mina, după ce columbianul a ratat penalty

Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM O ORĂ
Tensiunea a atins cote maxime în timpul executării loviturilor de la 11 metri, iar dorința lui Messi de a cuceri un titlu major cu Argentina l-a făcut pe starul Barcelonei să se manifeste cum nu a făcut-o poate niciodată.
Columbienii au executat primii, iar după două serii de lovituri scorul era egal. A urmat Yerry Mina, fundașul lui Everton, dar execuția sa a fost apărată de Emiliano Martinez, iar argentinienii au sărit în sus de bucurie.
Messi nu s-a ferit să-și manifeste sentimentele și a ținut să-l ironizeze pe adversarul său, strigându-i ostentativ: "Dansează acum!", aluzie la felul în care Mina a sărbătorit după ce a transformat penalty-ul în partida din sferturi contra Uruguayului, când Columbia a câștigat la loteria loviturilor de pedeapsă.
Pe toată durata executării loviturilor de la 11 metri Messi a fost foarte implicat, încurajându-și coechipierii mai mult ca niciodată. De altfel, starul argentinian a fost avertizat de arbitru la un moment dat pentru că a părăsit zona în care trebuia să stea.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 8 ORE
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 9 ORE