Argentina s-a calificat dramatic în ultimul act de la Copa America, după ce a trecut de Columbia la loviturile de departajare.
Lionel Messi este conștient că această ediție a competiție continentale din America de Sud este printre ultimele sale șanse de a cuceri singurul trofeu care-i lipsește din palmares: un titlu major cu echipa națională (a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice, dar un Campionat Mondial sau o Copa America ar fi mult mai importante).

Messi l-a ironizat pe Yerry Mina, după ce columbianul a ratat penalty

Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
ACUM 6 ORE
Tensiunea a atins cote maxime în timpul executării loviturilor de la 11 metri, iar dorința lui Messi de a cuceri un titlu major cu Argentina l-a făcut pe starul Barcelonei să se manifeste cum nu a făcut-o poate niciodată.
Columbienii au executat primii, iar după două serii de lovituri scorul era egal. A urmat Yerry Mina, fundașul lui Everton, dar execuția sa a fost apărată de Emiliano Martinez, iar argentinienii au sărit în sus de bucurie.
Messi nu s-a ferit să-și manifeste sentimentele și a ținut să-l ironizeze pe adversarul său, strigându-i ostentativ: "Dansează acum!", aluzie la felul în care Mina a sărbătorit după ce a transformat penalty-ul în partida din sferturi contra Uruguayului, când Columbia a câștigat la loteria loviturilor de pedeapsă.
Pe toată durata executării loviturilor de la 11 metri Messi a fost foarte implicat, încurajându-și coechipierii mai mult ca niciodată. De altfel, starul argentinian a fost avertizat de arbitru la un moment dat pentru că a părăsit zona în care trebuia să stea.
Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
ACUM 6 ORE
Ligue 1
PSG - Lyon 2-1 | Tensiuni între Messi și Pochettino! Leo a refuzat să dea mâna cu antrenorul
ACUM 6 ORE