"Pumele" s-au impus după o confruntare pe un teren complicat, grație reușitelor lui Lautaro Martinez și Correa, care au întors rezultatul după ce Moreno deschisese scorul pentru gazde.
La final, spiritele s-au încins, iar unul din membrii staff-ului tehnic al Boliviei a intrat în conflict cu Messi. Acesta nu a ripostat, deși a fost bruscat, ci s-a mărginit doar să îl mustreze verbal pe agresor.
"Ce încerci să faci, care e problema ta? De ce faci nenorocirile astea, nu îți e rușine? De ce tragi de mine?", a stricat Messi către membrul staffului Boliviei, potrivit ziarului Ole.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
ACUM 2 ORE

Messi, provocat pe toată durata partidei Bolivia - Argentina 1-2

Messi a fost ținta predilectă a adversarilor și pe durata meciului, fotbaliștii Boliviei încercând să îl intimideze. Moreno Martins l-a faultat de mai multe ori și l-a provocat, însă, potrivit sport.es, decarul argentinian s-a comportat ireproșabil, ignorându-și adversarii și neintrând în jocul psihologic al acestora.
"În niciun moment nu s-a lăsat provocat și nu a trecut dincolo de răspunsurile inerente în astfel de situații. Nu este prima dată când atacantul argentinian este provocat de o asemenea manieră în preliminariile din America de Sud. Rămâne celebră acțiunea chilianului Medel, care l-a enervat atât de tare pe Leo încât acesta a ripostat și a fost eliminat de pe teren", notează sursa citată.
După două runde din preliminariile CM 2022, zona America de Sud, Brazilia și Argentina conduc grupa, cu maximum de puncte.

Premier League, etapa a 5-a

Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 19 ORE
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23