Starul celor de la Barcelona, Leo Messi, a vorbit într-un interviu despre adversarul său din lupta pentru trofeele individuale în acest an, fundașul celor de la FC Liverpool, Virgil Van Dijk.
Cei doi au fost adversari atât în semifinala UEFA Champions League, Liverpool reușind să se califice mai departe după 4-0 în partida retur și 3-0 pe Camp Nou, dar și pentru trofeul acordat de UEFA celui mai bun jucător din UCL în sezonul trecut și pentru FIFA The Best. Cel al UEFA a fost câștigat de Van Dijk, celălalt de Messi. Următorul duel va fi pentru Balonul de Aur.
Întrebat într-un interviu pentru Marca de ce este atât de dificil să joci contra lui Van Dijk, Messi a răspuns: "Este un fundaș care știe să judece momentul și să aștepte clipa potrivită să atace sau să tatoneze. Este foarte rapid și mare, are multă agilitate pentru înălțimea lui.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Este rapid pentru că are un pas urias și este impresionant, atât în defensivă cât și în atac, pentru că marchează multe goluri" a spus Messi.

Favoriți la Balonul de Aur

Leo Messi a câștigat surprinzătoare trofeul FIFA The Best în fața lui Van Dijk, în condițiile în care olandezul era considerat mare favorit la casele de pariuri. Însă Messi s-a impus datorită votului căpitanilor de naționale și cel al selecționelilor.
Însă Van Dijk a avut avantaj în ceea ce privește votul jurnaliștilor și asta îl face favorit pe olandez la Balonul de Aur. Gala la care va fi anunțat câștigătorul va avea loc pe 2 decembrie.
Liga
Ce atitudine avea Messi în duelurile din El Clasico! Dezvăluirile unui fost portar de la Real Madrid
11/01/2022 LA 13:27
Ligue 1
Lionel Messi ratează duelul cu Olympique Lyon! De ce nu a fost inclus în lotul lui PSG
08/01/2022 LA 15:28