Jamie Ralph, șeful clubului suporterilor, a declarat că oamenii trebuie să înțeleagă că Newells are în palmares transferuri ”șoc”. Cel mai important, clubul a reușit să aducă înapoi o altă legendă - Diego Maradona.
”Maradona era la Sevilla în Spania - avea doar 33 de ani, aceeași vârstă ca Messi - și a venit înapoi și a semnat cu clubul nostru, ceea ce era incredibil atunci. A fost cu un an înainte de Campionatul Mondial din 1994”, a explicat Ralph.
Vicepreședintele clubului, Cristian D'Amico, a afirmat: ”Maradona a venit și toată lumea a spus că era imposibil. Ce fac Newells nu visează să vadă cel mai mare jucător din istorie în tricoul nostru?”.
Liga Națiunilor UEFA
Cu ce rămânem după retrogradarea în Liga C! Cum ar putea arăta România în preliminariile EURO 2024
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2020/08/28/2873191.jpg

Newell's Old Boys, capabilă de transferuri surpriză

Clubul l-a adus pe Diego Maradona dar și pe David Trezeguet în 2013. De asemenea la Rosario a ajuns și fostul jucător al lui Liverpool, Maxi Rodriguez. Este vorba așadar nume importante în lumea fotbalului care au ajuns la Newells.
Pe Estadio Marcelo Bielsa există un banner pe care scrie ”visul tău este visul nostru” iar mulți fani au tricouri cu numele lui Messi pe spate. Ralph a recunoscut că există puțină ”romanță” în acest demers.
”Dar chiar cred că Messi va juca pentru noi într-o zi, dar acum poate că este puțin prea devreme”, a afirmat el.
Liga Națiunilor UEFA
Maguire, un nou meci catastrofal: "Aproape că ne e milă de el!". Mesajul de susținere al lui Shaw
ACUM O ORĂ
Fotbal
Alimentul "secret" al marilor jucători de fotbal! Are multe proteine și puține calorii
ACUM 2 ORE