Câștigătorul Balonului de Aur din 2006, Fabio Cannavaro, îl consideră pe Diego Armando Maradona cel mai bun fotbalist din toate timpurile! Fostul mare fundaș al Italiei l-a comparat pe "El Pibe D'Oro" cu Leo Messi.
Cannavaro este unul dintre puținii jucători care au fost pe teren atât cu Messi, cât și cu Maradona. Cannavaro era doar un adolescent la Napoli când Diego Maradona era un adevărat zeu în oraș, reușind să aducă 2 titluri de campioană echipei.
La mulți ani distanță, Cannavaro a ajuns la Real Madrid unde a avut prilejul să joace contra lui Leo Messi când acesta abia începea să își arate talentul la Barcelona. Cannavaro a explicat pentru Sky Sports de ce îl consideră superior pe Maradona.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 3 ORE
Îl respect enorm pe Messi. Pentru generația lui, este unul dintre cei mai buni. Dar Maradona e diferit pentru că fotbalul era diferit. Era lovit mereu de adversari, dar mereu rămânea în control și era puternic. Messi este de top, dar Maradona e din altă lume. Nu îl pot compara cu vreun alt jucător. Nu l-am văzut pe Pele, dar l-am urmărit pe Maradona, timp de 7 ani am văzut fiecare meci al lui. Nu este unul dintre cei mai buni, este cel mai bun | Fabio Cannavaro
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17