Lionel Messi a doborât, la meciul din La Liga cu Real Valladolid, recordul impresionant deținut de legendarul Pele. Starul Barcelonei a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate pentru un singur club: 644. Messi a marcat al 3-lea gol al catalanilor și a intrat în istoria fotbalului. Messi l-a depășit în această ierarhie fantastică pe legendarul Pele, care a înscris 643 de goluri pentru Santos în perioada 1956-1974.
Pentru a sărbători cum se cuvinte recordul pe care doborât, Leo Messi s-a pus pe treabă și a început să le trimită portarilor pe care i-a învins în întreaga carieră câte o bere ediție limitată în parteneriat cu Budweiser. Totuși, Cristi Bălgrădean a fost învins de starul argentinian, dar nu a primit cadou din partea lui. Portarul român primit gol de la Messi într-un meci amical Dinamo - Barcelona, scor 0-2, disputat în 2012.

Bălgărdean, dezamăgit că nu a primit berea promisă de la Leo Messi

Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 7 ORE
Bălgrădean a apărat poarta dinamoviștilor în acel meci și a dezvăluit că și-ar fi dorit să primească berea promisă de la Messi: "Eu nu am primit berea, mi-aș fi dorit și eu să o primesc, dar din păcate am luat gol într-un amical și nu primesc berea. Mi-aș fi dorit să joc împotriva lui Messi într-un meci oficial", spus portarul CFR-ului pentru Telekom Sport.
Sărbătorind reușita de excepție a lui Messi, faimosul brand de bere Budweiser a lansat și un scurt film intitulat "Regii nu se fac peste noapte", material în care este prezentată "ediția limitată" de bere. În reclama berii "Messi", argentinianul apare scriind câte o notă pentru fiecare portar pe care l-a învins în cariera lui. Gigi Buffon a fost printre primii portari care s-au fotografiat alături de cadoul primit, spunând pe rețelele de socializare că primește darul drept un "compliment".
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
IERI LA 08:16