Lionel Messi a doborât, la meciul din La Liga cu Real Valladolid, recordul impresionant deținut de legendarul Pele. Starul Barcelonei a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate pentru un singur club: 644. Messi a marcat al 3-lea gol al catalanilor și a intrat în istoria fotbalului. Messi l-a depășit în această ierarhie fantastică pe legendarul Pele, care a înscris 643 de goluri pentru Santos în perioada 1956-1974.
Pentru a sărbători cum se cuvinte recordul pe care doborât, Leo Messi s-a pus pe treabă și a început să le trimită portarilor pe care i-a învins în întreaga carieră câte o bere ediție limitată în parteneriat cu Budweiser. Totuși, Cristi Bălgrădean a fost învins de starul argentinian, dar nu a primit cadou din partea lui. Portarul român primit gol de la Messi într-un meci amical Dinamo - Barcelona, scor 0-2, disputat în 2012.

Bălgărdean, dezamăgit că nu a primit berea promisă de la Leo Messi

Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Bălgrădean a apărat poarta dinamoviștilor în acel meci și a dezvăluit că și-ar fi dorit să primească berea promisă de la Messi: "Eu nu am primit berea, mi-aș fi dorit și eu să o primesc, dar din păcate am luat gol într-un amical și nu primesc berea. Mi-aș fi dorit să joc împotriva lui Messi într-un meci oficial", spus portarul CFR-ului pentru Telekom Sport.
Sărbătorind reușita de excepție a lui Messi, faimosul brand de bere Budweiser a lansat și un scurt film intitulat "Regii nu se fac peste noapte", material în care este prezentată "ediția limitată" de bere. În reclama berii "Messi", argentinianul apare scriind câte o notă pentru fiecare portar pe care l-a învins în cariera lui. Gigi Buffon a fost printre primii portari care s-au fotografiat alături de cadoul primit, spunând pe rețelele de socializare că primește darul drept un "compliment".
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51