Cele două posibile destinații expuse în presa internațională erau Inter și Newell’s Old Boys, echipa la care superstarul argentinian a început fotbalul. Toate zvonurile au fost distruse de Messi în această lună, când căpitanul catalanilor a anunțat pe contul de Instagram că știrile respective sunt false.
Chiar dacă relația dintre Messi și conducerea Barcei nu mai este la fel de strălucită ca în trecut, Cesc Fabregas consideră că argentinianul va rămâne pe Camp Nou până la finalul carierei.
"Am vorbit cu Messi, iar ideea lui a fost dintotdeauna să-și încheie cariera la Barcelona. Se pot întâmpla multe lucruri la un club de fotbal, dar sunt încrezător că el va rămâne la Barca până la retragere.", a spus Fabregas, pentru Cadena Cope.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 43 MINUTE
Fabregas și Messi au fost colegi la formația spaniolă în perioada 2011-2014, după ce catalanii l-au cumpărat pe mijlocaș de la Arsenal. Cei doi au legat o prietenie frumoasă pe Camp Nou, care încă persistă. De-a lungul carierei, Fabregas a mai evoluat pentru Chelsea, iar în prezent se află la Monaco.

Fabregas: "Mbappe îmi aduce aminte de Henry"

Ajuns în Franța în urmă cu un an, Cesc Fabregas a văzut îndeaproape evoluția lui Kylian Mbappe din ultima perioadă și îl consideră pe atacantul francez jucătorul numărul 1 în fotbal în acest moment, peste Cristiano Ronaldo și bunul său prieten, Leo Messi.
Întrebat de jurnaliștii spanioli care ar fi primul jucător pe care l-ar transfera la ora actuală, Fabregas a răspuns:
"Cristiano are 35 de ani, Leo va împlini 33 de ani, sunt mai bătrâni. Pentru tinerețe, talent, dorință și mentalitate, l-aș transfera pe Mbappe. Gândul de a-l avea pentru 10 ani în echipă. L-aș transfera. Mai sunt alți jucători precum Neymar și Haaland, dar pentru felul în care înscrie și pentru viteza pe care o are, Mbappe îmi aduce aminte de Henry. L-am urmărit din spate și e o plăcere să-i trimiți o pasă lungă într-un spațiu liber.", a mai spus Fabregas.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 2 ORE