Campioana Spaniei, FC Barcelona, continuă începutul bun de sezon în La Liga, reușind a 7-a victorie în primele 10 etape. Barca a învins în etapa intermediară cu 5-1 pe Valladolid și a revenit pe primul loc. În weekend, profitând de amânarea El Clasico, Granada devenise lider și echipa nou-promovată în La Liga poate să treacă din nou pe primul loc joi seară, când joacă pe terenul lui Getafe.

Messi a fost imperial și l-a depășit pe Cristiano Ronaldo

Barcelona a deschis scorul după doar 2 minute la șutul deviat al lui Lenglet. Cei de la Valladolid, echipă aflată pe locul 9 în clasament, au egalat în minutul 15 după o fază fixă prin Kiko Olivas, cel care a avut noroc la respingerea lui Ter Stegen.
Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi, la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
ACUM 29 MINUTE
Apoi a început recitalul lui Messi. Mai întâi o pasă superbă peste apărare pentru Vidal în minutul 29, pentru ca la 5 minute distanță să vină o nouă execuție fantastică din lovitură liberă. În minutul 75, Messi a dus scorul la 4-1 cu un șut imparabil, pentru ca două minute mai târziu să trimită o nouă pasă sclipitoare pentru Suarez, cel care a stabilit scorul final.
Cu aceste 2 reușite, Messi a ajuns la 608 goluri pentru Barcelona în toate competițiile în 695 de partide! El l-a depășit astfel pe Cristiano Ronaldo în topul marcatorilor pentru un singur club. Ronaldo are 606 goluri în 813 partide.
Singurul jucător aflat peste Leo Messi în topul marcatorilor pentru un singur club este Pele, cel care a marcat 643 de goluri pentru Santos.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM O ZI
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
IERI LA 16:53