Meci memorabil pentru Lionel Messi la naționala "pumelor", în preliminariile Mondialului din 2022. Fostul fotbalist al Barcelonei a învins de unul singur Bolivia, reușind o triplă de senzație (minutele 14, 64 și 90). Cu aceste reușite, argentinianul a devenit cel mai bun marcator sud-american din istorie, la națională, depășind cele 77 goluri înscrise de Pele pentru Brazilia.

Messi, în lacrimi după ce a prezentat trofeul Copa America fanilor

Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 5 MINUTE
Seara a fost una specială și emoționantă pentru Messi. Dincolo de performanța fabuloasă din teren, Lionel a primit trofeul Copei America, cucerit în iulie, prezentându-l fanilor. Emoțiile au fost enorme, iar atacantul nu și-a putut stăpâni lacrimile.
CITEȘTE ȘI:
După 3 finale de Copa America şi una de Mondial pierdute, Messi a reușit să ridice un trofeu important cu naționala sa. Argentina a cucerit în iulie Copa America după 28 de ani (a 15-a oară când argentinienii câștigă această competiție), iar acum fotbalistul lui PSG a ţinut să îşi verse frustrarea acumulată.
"Am visat la această zi și mulțumesc lui Dumnezeu că a venit. Nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru dragostea pe care mi-o oferiți. Ce seară minunată, am savurat-o, e de neuitat", a spus Messi la finalul partidei de aseară, cu Bolivia, după ce a prezentat trofeul cucerit.
Argentina e pe locul secund în preliminariile pentru Mondialul din Qatar, cu 5 victorii și 3 egaluri în 8 meciuri. Brazilia e lider, cu 8 succese din 8 partide, dar mai mult ca sigur că cele două mari rivale vor merge împreună la turneul final.
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM 4 ORE
Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
ACUM 17 ORE