În urmă cu două luni, în urma voturilor jurnaliștilor, a selecționerilor și a căpitanilor echipelor naționale, Messi a primit trofeul Best, destinat celui mai bun fotbalist din 2019. Starul Barcelonei a avut atunci ocazia și el să voteze, din postura de căpitan al Argentinei. Și l-a ales pe Mane, poate cel mai în formă jucător de la "Regina Europei", Liverpool.
Acum, pentru Balonul de Aur, doar jurnaliștii au votat, și se anticipa că Van Dijk are o șansă mare de a câștiga. Nu s-a întâmplat așa, tot Messi adjudecându-și cel mai important premiu individual. Starul Barcelonei consideră că în clasamentul alcătuit de France Football Mane ar fi meritat un loc pe podium, după un an formidabil. Indirect, argentinianul a transmis că marele său rival, Ronaldo, nu ar fi trebuit să ocupe ultima poziție a podiumului.
"E păcat să îl văd pe Mane pe locul 4, dar cred că au fost foarte mulți jucători buni, cu performanțe impresionante, anul acesta. A fost dificil să aleg ordinea, dar l-am pus pe primul loc pe Mane pentru că e un jucător care îmi place. Mane a avut un an fabulos, ca și Liverpool de altfel. A fost foarte greu să alegi între cei de acolo", a spus Messi pentru Canal+.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
IERI LA 06:19

Messi l-a votat pe Mane la FIFA Best

Messi nu l-a votat pe marele său rival din 2019, Virgil Van Dijk, la FIFA Best, conștient probabil că diferența dintre ei va fi foarte mică. Argentinianul i-a poziționat pe pozițiile doi și trei pe Ronaldo și Frenkie de Jong.
Starul lui Juventus nu i-a întors favorul lui Messi, mai mult ca sigur CR7 dorindu-și ca marele său rival să nu intre în posesia trofeului. Lusitanul l-a votat la premiile Best pe Matthijs de Ligt, De Jong și Kylian Mbappe.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56