Leo Messi s-a despărțit de Barcelonași a susținut o ultimă conferință de presă în care și-a luat la revedere de la toți suporterii blaugrana. În cadrul conferinței respective, Messi i-a transmis și lui Dani Alves un mesaj.
"Vreau să lupt pentru trofee. Îl felicit pe Dani Alves, care a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice, și îl avertizez că voi lupta pentru a-l prinde din urmă și a-l întrece. Aceasta este mentalitatea mea", a spus Messi.
În continuare, Dani Alves i-a replicat argentinianului: "Cel mai bun dintre toți, poți să mă depășești oricând vrei tu, va fi încă un assist de-al meu pentru tine. După femeia mea, tu îmi ești cea mai bună pereche. Mulțumesc pentru tot ce ne-ai oferit, mulțumesc pentru că ai împărtășit atât de multe și m-ai lăsat să fiu parte din povestea ta.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 13 ORE
Ce onoare că am făcut parte să asist la evoluția ta de îndeaproape! Îi mulțumesc lui Sylvinho că a făcut conexiunea dintre noi. Don Leo Messi, continuă să faci istorie oriunde vrei tu. Aici va fi mereu un nebun care îți stă oricând la dispoziție pentru toate momentele, în special pentru cele mai puțin bune!", a scris fundașul brazilian pe Instagram.
37 de trofee are Leo Messi câștigate în toată cariera.

Brazilia a câștigat aurul olimpic la Tokyo

Brazilia este din nou campioană olimpică după ce a câștigat finala de la Tokyo în fața Spaniei cu scorul de 2-1. Sud-americanii s-au impus în ultimul act al competiției după 120 de minute, scorul după primele 90 de minute fiind 1-1. În prima repriză, brazilienii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Richarlison.
Ajuns la 38 de ani, Dani Alves a fost integralist pentru Brazilia la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Singurul trofeu care-I lipsește lui Alves din palmares este Cupa Mondială. Ultima șansă de a cuceri acest trofeu o va avea la Mondialul din Qatar 2022, în cazul în care va fi convocat.

Jocurile Olimpice, fotbal masculin: Brazilia câștigă din nou medalia de aur

Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17