În vârstă de 63 de ani, Giuseppe Marotta, directorul executiv al lui Inter, a vorbit despre posibilitatea ca echipa din Milano să îl transfere pe Lionel Messi de la Barcelona, în condițiile în care superstarul argentinian nu mai este mulțumit de timpul petrecut pe Camp Nou. Problemele din teren și mai ales din vestiar cu care se confruntă Barcelona l-ar fi făcut pe Lionel Messi să se gândească la un transfer, iar Inter a apărut ca o posibilă destinație.
Zvonurile au luat amploare în ultima vreme, după ce tatăl fotbalistului și-ar fi cumpărat o casă aproape de Milano. Mai mult, Massimo Moratti, fostul patron al echipei din Milano a alimentat visul pe care fanii Interului îl au de mai mulți ani. Moratti a precizat în urmă cu câteva săptămâni că Messi ar putea ajunge pe Meazza în viitorul apropiat.

Messi la Inter? "O fantezie!"

Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
ACUM 17 ORE
În ciuda tuturor zvonurilor care au aprins imaginația fanilor fotbalului din Italia, dar mai ales fanilor nerazzurilor, directorul executiv al echipei din Milano a negat cu certitudine existența acestei variante. "Este o fantezie. Cu siguranță, nu este unul dintre obiectivele noastre. Cred că este interesat să își continue cariera cu Barcelona", a spus Marotta pentru Sky Sports Italia.
În schimb, Inter dorește să îl păstreze pe chilianul Alexis Sanchez cel puțin până la finalul acestui sezon. Atacantul este împrumutat de la Manchester United și ar trebui să se întoarcă la echipa din Premier League în curând, însă Marotta speră să îi prelungească înțelegerea cel puțin până la finele acestui sezon. Totuși, “diavolii roșii” vor ca italienii să-l cumpere definitiv pe atacant.
Inter este încă angrenată în Europa League, competiție al cărei final este programat la jumătatea lunii august: "Lucrăm astfel încât să îl păstrăm pentru întregul sezon de Europa League", a spus directorul executiv.
Liga
Marile cluburi europene vor să-i dea lovitura Barcelonei! Ce echipă i-a făcut deja o ofertă lui Fati
ACUM 18 ORE
Premier League
Tot mai multe voci vor ca Balonul de Aur 2021 să nu ajungă la Messi! Cine e favoritul lui Ferguson
ACUM 19 ORE