Partidă grea pentru PSG în faţa lui Nantes, deşi gazdele au deschis scorul încă din minutul 2, graţie lui Kylian Mbappe. Cu tripleta de aur încă din primul minut (Mbappe-Mane-Neymar), formaţia lui Pochettino a continuat să preseze, dar nu a mai găsit drumul spre gol.
Faţa meciului s-a schimbat în minutul 65, când Keylor Navas a fost eliminat. Oaspeţii au revenit în meci graţie lui Kolo Muani (minutul 76), dar apărarea lor a cedat pe final.
Mai întâi, Appiah a trimis în propria poartă (82), pentru ca Messi să stabilească scorul final (87), după o pasă decisivă a lui Mbappe. A fost primul gol marcat de marele jucător argentinian pentru PSG, în Ligue 1.
Cupa Mondială FIFA
Canelo Alvarez și-a cerut scuze, după ce l-a amenințat cu bătaia pe Messi! Mesajul pugilistului
ACUM 5 ORE
Lionel Messi a devenit al 17-lea jucător din Argentina care marchează pentru PSG, în Ligue 1. Fostul căpitan al Barcelonei a avut nevoie de 19 şuturi pe poarta adversă înainte să înscrie primul gol pentru parizieni, în campionat.

Neymar, gest lipsit de fair-play

Neymar a fost schimbat, după eliminarea lui Navas, pentru ca Pochettino să trimită în locul goalkeeperului un portar (pe Rico). Brazilianul nu a părut că e de acord cu modificarea gândită de stafful tehnic şi s-a uitat lung spre tehnicianul argentinian, înainte să accepte decizia. Un gest lipsit de fair-play, în opinia presei franceze.
PSG îşi păstrează confortabil poziţia de lider în campionat, având 12 victorii în primele 14 meciuri din Ligue 1. Probabil titlul va fi o formalitate, astfel că Messi&Co trebuie să se concentreze mult mai mult pe Champions League, marele obiectiv al sezonului. La mijlocul săptămânii viitoare, PSG merge pe Etihad, pentru duelul cu City, care poate stabili câştigătoarea grupei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Messi și Szczesny au făcut un pariu uluitor! Polonezul a pierdut, dar a dezvăluit de ce nu va plăti
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi l-a ignorat pe Lewandowski, când polonezul i-a întins mâna! Ce au declarat cei doi la final
ACUM 7 ORE