Fără presiune, după două victorii și un egal în grupă, Argentina era deja calificată mai departe. Formația lui Scaloni întâlnea codașa grupei, Bolivia, formație care pierduse toate celelalte partide de până acum la Copa America. Ca atare, se părea că "pumele" au de îndeplinit o simplă formalitate în confruntarea de pe Arena Pantanal, din Culiaba.
Și, cu un Messi în zi de grație, biancocelestii și-au făcut partida ușoară încă din start. Decarul și căpitanul echipei a pasat ideal pentru Papu Gomez încă din minutul 6, astfel că Argentina a avut startul de meci perfect. Pe finalul reprizei, Messi a ieșit din nou la rampă, de această dată din postura de finalizator. A marcat din penalty în minutul 33, pentru ca apoi, în minutul 42, să înscrie în urma unei pase venite de la noul coleg de la Barcelona, Kun Aguero.

Messi, moment istoric: a depășit recordul lui Mascherano

Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
ACUM 18 ORE
Partida a fost una cu o însemnătate aparte pentru Messi, care a ajuns la a 148-a selecție pentru Argentina. El a depășit astfel recordul all-time de selecții, care îi aparținea lui Javier Mascherano.
Messi a fost declarat azi-noapte, evident, omul meciului. A fost a 34-a partidă jucată de sud-american în 2021, în 25 dintre dispute fiind desemnat cel mai bun de pe teren.
În repriza a doua, Saavedra a redus din handicap pentru Bolivia, pentru ca Lautaro Martinez, vârful lui Inter, să stabilească scorul final, 4-1.
În sferturile de finală, Argentina va întâlni sâmbătă Ecuadorul. Dacă va învinge, pentru Messi&Co va urma un penultim act împotriva câștigătoarei din duelul Columbia - Uruguay.
În cealaltă partidă a grupei, Uruguay a învins Paraguay cu 1-0 și a terminat pe poziția secundă.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 20 ORE
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
IERI LA 15:40