Robert Lewandowski a câștigat titlul de Fotbalistul Anului la Gala FIFA Best din ianuarie, devansându-l pe Lionel Messi și luându-și astfel revanșa după ce Argentinianul a câștigat Balonul de Aur. Mulți specialiști sunt de părere că premiul oferit la Gala FIFA Beste este mai relevant, deoarece sistemul de vot este mai complex.
Lewandowski a împărtășit și el aceeași părere într-un interviu acordat presei din țara natală. Atacantul lui Bayern s-a declarat mândru că a fost desemnat pentru a 2-a la rând cel mai bun fotbalist al lumii de către FIFA și nu s-a ferit să trimită o săgeată la adresa lui Lionel Messi.
Citește și:
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM 4 ORE

Robert Lewandowski: "Messi a spus că mă va vota"

Conform spuselor lui Lewandowski, Messi i-ar fi spus că îl va vota, dar ulterior s-a răzgândit, lucru care a ieșit la iveală odată cu publicarea listelor cu opțiunile tuturor jucătorilor și selecționerilor cu drept de vot.
"L-am votat pe Messi pentru că apreciez ce a făcut anul acesta și înainte. Messi a spus că mă va vota, dar poate și-a schimbat punctul de vedere mai târziu. Nu știu. Nu am de ce să mă plâng, a fost decizia lui și atât. Oricum, am câștigat premiul, așa că mi-a fost mai ușor să accept.", a spus Lewandowski, citat de Marca.
Ambii fotbaliști au avut drept de vot la Gala FIFA Best în calitate de căpitani ai echipelor lor naționale. Dacă Lewandowski l-a plasat pe Messi pe locul secund, după Jorginho și în fața lui Cristiano Ronaldo, argentinianul nu l-a inclus pe polonez nici măcar în Top 3, votându-i pe Neymar, Mbappe și Benzema.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
ACUM O ZI
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
IERI LA 16:31