Catalanii au ieșit aseară cu un comunicat şi au confirmat că imposibilitatea de a-i prelungi contractul lui Messi e legată de reglementările impuse de cei din La Liga, cu privire la plafonul salarial și astfel nu se poate semna un nou acord.
La douăsprezece ore după declarația oficială a Barçei, niciun fotbalist nu a publicat vreun mesaj de adio deja fostului său coechipier, astfel că fanii au început să spere că lucrurile se pot schimba. Aceştia s-au strâns lângă Camp Nou pentru a protesta, iar spiritele s-au agitat în mommentul în care la stadion şi-a făcut apariţia Griezmann.
"Messi pleacă din cauza ta", i-au strigat suporterii francezului.
Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
ACUM 3 ORE

Griezmann a refuzat să plece de la Barcelona

Atitudinea fanilor nu are legătură cu relaţia dintre Griezmann şi Messi, deşi aceasta e departe de a fi una ideală, ci cu salariul acestuia.
Conştientă de problemele pe care le are cu salariile prea mari, şefii Barcelonei au ales să îl "sacrifice" pe francez şi l-au pus pe lista de transferuri.
De plecarea francezului s-a tot vorbit în ultimul timp, iar salariul exorbitant pe care îl are era motivul principal pentru care mutarea era agreată de conducere. 16 milioane de euro pe sezon câștigă Griezmann pe sezon, la Barcelona, iar plecarea lui ar fi dus la o relaxare a bugetului de salarii. PSG şi Chelsea şi-au dorit achiziţionarea fotbalistului care a costat-o pe gruparea de pe Camp Nou 120 de milioane de euro, însă acesta a refuzat să plece, în contextul în care nu i se asigura un salariu precum cel avut în Catalunya.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM O ZI
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Australienii l-au așteptat pe Messi la poze după ce i-a eliminat de la Cupa Mondială
IERI LA 10:34