Messi, Ronaldo și Lewandowski sunt finaliștii titlului de "Jucătorul anului" la a 11-a ediție a Premiilor Globe Soccer. Tot Messi și Ronaldo, alături de Salah și Ronaldinho, se luptă pentru titlul de "Jucătorul secolului" XXI de până acum. Având în vedere impactul global al COVID-19, Dubai Globe Soccer Awards din acest an va fi o ediție specială, care va scoate în evidență talentele de top din 2020. Evenimentul din acest an va onora și jucători, cluburi și alte personalități legendare din ultimii 20 de ani.
Pentru prima dată de la înființare, patru dintre premii vor lua în considerare performanțele nominalizaților dintre 2001 și 2020, desemnând la final pe cei care au performanțe remarcabile în secolul XXI până acum. Ediția specială Dubai Globe Soccer Awards va avea loc într-unul dintre cele mai luxoase locații din Dubai, un hotel din iconicul Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume și va fi transmis în direct prin satelit și streaming live în toată lumea, duminică, în data de 27 decembrie 2020.

Messi, Ronaldo, Salah și Ronaldinho luptă pentru titlul de jucătorul secolului

Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM 7 MINUTE
Nominalizații sunt selectați de un juriu internațional, alcătuit din 23 de antrenori, directori și președinți din fotbal. Printre ei sunt nume legendare ale sportului rege, precum Antonio Conte, Demetrio Alberini, Fabio Capelo, Luis Figo sau Marcello Lippi.
Principalele categorii ce vor fi premiate la Globe Soccer Awards sunt: Jucătorul anului, Clubul anului, Antrenorul anului, Jucătorul secolului XXI de până acum (2001-2020), Clubul secolului XXI de până acum (2001-2020), Antrenorul secolului XXI de până acum (2001-2020), Impresarii secolului XXI de până acum (2001-2020) și Premiul pentru întrega carieră de fotbalist.
Nominalizările pentru Globe Soccer Awards 2020:
  • Jucătorul anului: Messi, Ronaldo, Lewandowski;
  • Clubul anului: Liverpool, Real Madrid, Bayern Munchen;
  • Antrenorul anului: Flick, Klopp, Gasperini;
  • Jucătorul secolului XXI de până acum (2001-2020): Messi, Ronaldo, Salah, Ronaldinho;
  • Clubul secolului XXI de până acum (2001-2020): Al-Ahly, Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen;
  • Antrenorul secolului XXI de până acum (2001-2020): Guardiola, Zidane, Mourinho, Ferguson.
  • Impresarii secolului XXI de până acum (2001-2020): Branchini, Raiola, Mendes.
Mediafax
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM 36 MINUTE
Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
ACUM 8 ORE