În ultimii ani, dezbaterea a continuat între cine este mai bun: Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo? Au fost implicați fani, analiști, foști fotbaliști. Acum Usain Bolt, fostul atlet legendar, a ales și el. Nu a fost ușor, dar în cele din urmă Bolt a făcut o alegere clară.
”Este greu pentru mine să aleg pentru că susțin Argentina, dar sunt un mare fan al lui Cristiano Ronaldo”, a declarat Bolt.

Messi sau Ronaldo. Alegerea lui Usain Bolt

Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 2 ORE
Cei doi mari fotbaliști au trecut amândoi de 30 de ani însă atât Ronaldo cât și Messi nu dau semne că ar regresa. Cristiano Ronaldo a devenit recent cel mai bun marcator din istoria fotbalului cu 740 de goluri marcate. El are 638 de goluri pentru club și 102 de reușite pentru Portugalia.
”Totuși, cred că Ronaldo are ceva în plus pentru că și-a demonstrat valoarea în Serie A, în Spania și în Premier League. Așa că eu personal, voi alege Cristiano”, a declarat Bolt pentru Gazzetta dello Sport.
De cealaltă parte, Messi a atins recent și el un record de apariții pentru Barcelona recent. Clubul i-a oferit cadou tricoul pe care l-a purtat la debutul pentru catalani. Până acum în carieră, Messi a marcat 704 goluri dintre care 634 pentru club.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 5 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 6 ORE