Cristiano Ronaldo, care joacă în prezent la Juventus, este cu siguranță unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor însă el nu a avut loc în top 5 alcătuit de brazilianul Ronaldo. Pe primul loc pe lista celor mai buni fotbaliști din prezent se află Lionel Messi urmat de Mohamed Salah, Eden Hazard, Neymar și Mbappe.
Conform AS, Ronaldo a declarat: ”Messi, evident, el este numărul 1, este un talent pe care nu-l vom mai vedea în următorii 20-30 de ani. Îmi mai place și de Salah, Hazard, Neymar și bineînțeles Mbappe”.
Ronaldo a vorbit și despre comparațiile dintre el și Mbappe, însă a precziat că în ciuda similitudinilor, este mereu greu să compari jucătorii.
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 4 ORE
”Are viteză, finalizează excelent, are o mișcare foarte bună, lovește cu ambele picioare. Există similitudini, dar niciodată nu mi-au plăcut comparațiile, mai ales între fotbaliști din generații diferite pentru că situațiile sunt diferite”, a afirmat el.
Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au fost fotbaliștii care au dominat ultimii 12 ani din fotbalul mondial, ei obținând 11 din ultimele 12 Baloane de Aur și câștigând împreună de nouă ori UEFA Champions League.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 7 ORE